Nedēļas horoskops (3. oktobris – 9. oktobris)

Auns Būsi nedaudz uztraucies par saviem darbiem un pienākumiem, šaubīsies, vai spēsi ar tiem tikt galā. Mazāk uztraucies par to, kas jādara, bet gan ķeries pie darba un rīkojies! Nav ieteicams sūdzēties apkārtējiem – ne tev vienīgajam šobrīd neiet viegli!

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kurām veiksies līdz pat šī gada beigām

Vērsis Nezināsi, ko iesākt. Vēlēsies darīt vienu, taču darbi spiedīs koncentrēties uz ko citu. Neesi paviršs, sākumā ķeries pie tā, kas ir vissvarīgākais, pārējais pagaidīs. Šonedēļ ieteicams plānot savu laiku!

Dvīņi Nodibināsi jaunus un veiksmīgus sakarus, uzlabosi savas manipulatora spējas, panākot savu un no citiem iegūstot nepieciešamo informāciju. Esi prātīgs! Ar nelielu devu viltības gāzīsi kalnus!

Vēzis Neciet, ja tev kaut kas neapmierina, runā par notiekošo atklāti. Pietiks klusēt par to, kas tevi sāpina un slēpt savas patiesās emocijas. Šonedēļ patiesība nāks gaismā ne tikai no tavas puses, bet arī apkārtējiem.

Lasi arī: Mīlestības horoskops oktobrim; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Lauva Spēsi tikt galā ar visiem darbiem, turklāt, ja smagi pastrādāsi, nopelnīsi uzslavas un citu atzinību. Kaut arī būs daudz blakus lietu, tomēr ar visu spēsi veiksmīgi tikt galā. Tik uz priekšu!

Jaunava Tā vien gribēsies izlādēt savas emocijas un pačīkstēt par to, cik dzīve ir grūta. Atceries par savām nedienām nestāstīt tiem, kas dara daudz vairāk par tevi – pasmiesies par tevi un neuztvers nopietni. Šonedēļ par sirdssāpēm stāsti tikai pašiem dārgākajiem cilvēkiem.

Svari Notiks tas, ko šajā brīdī vismazāk būsi gaidījis. Pārsteigumiem pilna nedēļa. Satraukums vīsies ar patīkamām emocijām. Nostiprināsies attiecības ar kādu tuvu cilvēku.

Skorpions Neupurē savu miegu, lai tiktu galā ar bezjēdzīgiem darbiem! Šonedēļ tev svarīgi būs mazliet atslābt un tikt vaļā no stresa. Daudzi Skorpionu var ietekmēties no laikapstākļiem un nemanāmi ieslīgt rudens depresijā. Glābiņu meklē tuvāko draugu vidū.

Strēlnieks Laimīgs būsi tad, kad laimīgi būs tie, kas tev ir apkārt, tāpēc norobežo sevi ar pozitīviem cilvēkiem, tādā veidā uzlabojot savu labsajūtu ilgtermiņā. Ieteicami dažādi izbraucieni un sportiskas aktivitātes kopā ar draugiem.

Mežāzis Modīsies iedvesma ieviest kārtību dzīvē. Sāc ar savas vides sakopšanu un pamazām virzies uz domu sakārtošanu. Kad radīsi mieru un harmoniju, tad varēsi daudz produktīvāk strādāt un kvalitatīvāk atpūsties.

Ūdensvīrs Nemeklē laimi tur, kur tās nav. Reizēm pašas dārgākās un svarīgākās lietas atrodas pašā deguna galā. Šonedēļ tiksi skaidrībā, kas tev ir pats svarīgākais, novērtē to, kamēr nav par vēlu!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa būs visveiksmīgākā 

Zivis Ieteicamas radošas aktivitātes, kurās līdz šim vēl neesi iesaistījies. Satiecies ar draugiem, iespējams, ka kādam no viņiem pēdējā laikā neesi veltījis pietiekami daudz uzmanības. Nezaudē cerību, ja viss neizdodas tā, kā esi plānojis!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru