Nedēļas horoskops (30. maijs – 5. jūnijs)

Auns

Pienācis laiks iziet sabiedrībā un satikties ar tev nozīmīgiem cilvēkiem. Kas zina, varbūt pie reizes piesaistīsi kāda uzmanību. Galvenais, nestreb karstu.

Vērsis

Tu varētu saskarties ar grūtībām attiecību jomā. Ja nevari izlemt, vai spert nākamo soli vai tomēr palikt tikai draugi, labāk nesteidzies un nogaidi.

Dvīņi

Ceturtdien, iespējams, nāksies stāties pretī kādai nopietnai problēmai saistībā ar ģimeni vai partneri. Šis konflikts var būt jau ieildzis, bet tagad tu esi gatavs kaut ko darīt lietas labā.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai no 30.maija līdz 5.jūnijam

Vēzis

Ja pēdējā laikā ir bijušas problēmas darbā, piemēram attiecībās ar priekšnieku vai kolēģiem, tad šīs nedēļas spēcīgā un daudzveidīgā enerģija ļaus saņemt drosmi un beidzot visu atrisināt.

Lauva

Šis ir piemērots laiks, lai dotos uz randiņu, izbaudītu romantiku un dzīvi kopumā. Gatavojies pārmaiņām mājās un ģimenē.

Jaunava

Tev šonedēļ būs īpašs šarms, ar ko spēsi apburt darba devēju vai kādu citu augstāk stāvošu amatpersonu, vai arī atbrīvot sevi no kāda pienākuma pildīšanas.

Lasi arī: 3 horoskopa zīmes, kurām šī nedēļas solās būt veiksmīga (30.05. – 05.06.)

Svari

Tu vēlēsies kādu romantisku piedzīvojumu vai kaut kur aizceļot un satikt jaunus cilvēkus. Jeb kas, kas ir eksotisks, svaigs un atšķirīgs no ierastā, var piesaistīt tavu uzmanību, kā arī ietekmēt tavu izvēli, iegādājoties pārtiku, drēbes, vai jebko citu.

Skorpions

Uzmanies no pēkšņām vēlmēm un sajūtām, kas mudinās ļauties iekārei. Padomā par sekām, pirms kaut ko uzsāc, lai pēc tam nenāktos nožēlot.

Strēlnieks

Tev varētu būt sajūta, ka esi iestrēdzis un nekas neiet uz priekšu. Labā ziņa ir tā, ka no šī brīža situācija sāks uzlaboties, it sevišķi turpmākajās nedēļās.

Mežāzis

Tu pamanīsi, ka kļūsti pašpārliecinātāks, labāk spēj tikt galā ar problēmām un vari pieņemt jaunus izaicinājumus.

Lasi arī: Šīm 3 horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies mīlestībā (30.05. – 05.06.)

Ūdensvīrs

Varbūt gaisā ir jūtama mīlestība. Ja kādu laiku neesi devies uz randiņiem, tad šī varētu būt tava iespēja, lai pie tā atgrieztos un iepazītos ar jauniem cilvēkiem.

Zivis

Tev, iespējams, nāksies sastapties ar problēmu, kas šķita jau atrisināta. Tomēr tā nav. Tev būs vēl viena iespēja, lai visu beidzot nokārtotu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru