Nedēļas horoskops (4. jūlijs – 10. jūlijs)

Auns Ir laiks pārstāt iet virzienā, kas tevi ved uz nekurieni, pavadi laiku ar cilvēkiem, kuri tev palīdzēs radīt jaunas idejas!  Ir problēmas, kuras nav iespējams un arī nevajag risināt vienam.

Vērsis Par ilgu dzīvo rutīnā, šodien tev ir nepieciešams koncentrēties uz pozitīvo un relaksēties! Šonedēļ  tevi māks dažādi kārdinājumi,  ja tiem ļausies esi gatavs sekām jau rīt!

Dvīņi Šī nedēļa būs pilna izaicinājumu- pirmkārt jau, izkāpšana no savas komforta zonas un iesaistīšanās spontānās aktivitātēs . Šonedēļ  būsi viegli emocionāli ievainojams, tādēļ izvairies no strīdiem, dari to, kas tev ir tuvs sirdij!

Vēzis Šonedēļ pamodīsies tava izteikti radošā puse, kā rezultātā dienu pavadīsi interesantās aktivitātēs.  Cik bieži ir sanācis tāda situācija, kad viss notiek pretēji plānotajam, bet tomēr izrādās par svētību?

Lauva Neesi kautrīgs, kad citi tev uzslavē- tu to esi pelnījis, un tas ir vajadzīgs, ja vēlies atgriezt pārliecību par saviem spēkiem. Nonāksi situācijā, kad tev nāksies izdarīt izvēli, kas potenciāli var mainīt tavu dzīvi, neesi pārsteidzīgs!

Jaunava Jāsaņem sevi rokās un jāsaprot, kur tu vēlies būt, piemēram, pēc 5 gadiem. Sāc plānot savu dzīvi. Šis vienlaikus nav īstais mirklis, kad pieņemt pārsteidzīgus īstermiņa lēmumus!  Izbaudi šo nedēļu, bet vēlāk varēsi domāt par darbu!

Svari Citi pie tevis vērsīsies pēc padoma, jo uzskata tevi par pieredzējušu un objektīvu cilvēku- nepievil viņus! Koncentrējies uz mērķi, pat ja ikdienas pienākumi traucē tev rīkoties, jo runa taču ir par tavu nākotni!

Skorpions Šonedēļ tu būsi atstatus no pārējiem, jo tev ir vajadzīgs mirklis sev un savām vēlmēm, tu to vari atļauties! Bet neskatoties uz to šis ir tavs laiks, paņem no tās cik vari – tu esi pelnījis atpūtu un laiku sev, apkārtējie tiks paši ar visu galā!

Strēlnieks Pirms nosodi kādu, padomā, kā tu rīkotos šādā situācijā? Pirmie iespaidi var arī būt maldīgi, tāpēc neizdari priekšlaicīgus secinājumus, nezinot visus faktus!

Mežāzis Bailes no nezināmā var likt mums paciest lietas, kuras vienkārši ir stabilas. Tomēr tev vajag domāt par to, kas tev dara laimīgu!

Ūdensvīrs Būs morāli jāsagatavojas, lai beidzot attīrītu savu dzīvi no lietām un cilvēkiem, kuri tev vairs neder, saņemies un izdari to! Strīdi rodas pat starp vislabākajiem draugiem, nemet plinti krūmos kad attiecībās rodas problēmas-visu var atrisināt!

Zivis Vispirms izdari to, kas ir visgrūtākais un tikai tad nododies izklaidei, lai no visa varētu atslēgties. Dzīve ir jābauda nevis jāuztver kā sacīkstes- kur tu steidzies? Nākotne var arī pagaidīt, tu dzīvo šodien!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru