Nedēļas horoskops katrai Zodiaka zīmei (11. aprīlis – 17. aprīlis)

Auns. Šonedēļ var nākt prātā domas par papildus izglītošanos. Katrā ziņā, jutīsi spēcīgu vēlmi attīstīties- intelektuāli, finansiāli, profesionāli. Tā arī dari, tikai, ja šo motivējošo sajūtu pavada arī neiecietība un kašķīgums, tad skaidrs, ka notikumu attīstības gaita vairs nebūs tik pozitīva.

Vērsis. Iespējams, būs sajūta, ka pilni laimei kaut kā trūkst. Ja pat viss it kā būs kārtībā, prāts būs neremdināms prātotājs par to, kāpēc ir tā, kā ir un, kurš vainīgs. Lieki teikt, ka pats būsi pie tā vainīgs. Iespējams, ka šonedēļ sapratīsi, ka rīkojies nepareizi.

Dvīņi. Šī nedēļa solās būt ļoti produktīva, viss attīstīsies tev vēlamajā virzienā. Iespējams, būsi nepacietīgs, jo visu gribēsi panākt maksimāli ātri, lai pēc tam atkal iekarotu jaunas virsotnes. Atceries, ka tu nevari kontrolēt un ietekmēt visu!  Reizēm, kaut kas ir jāpieņem tā, kā tas ir, augstāka labuma vārdā.

Vēzis. Šonedēļ vēlēsies kaut ko jaunu, jaunas emocijas, piedzīvojumus, notikumus. Šī sajūta var būt pat šķebinoša- tik ļoti var negribēties pirmdien atkal to pašu, ierasto lietu. Pamēģini apvienot patīkamo ar lietderīgo!

Lauva. Nedēļas nogale sola intensīvāku enerģiju, iespējams, jutīsies ierobežots savās iespējās un varēšanā. Gribēsies to, ko nevar dabūt, un neviens to nespēs tajā brīdī mainīt. Loģiski, ka nonākot tādos apstākļos, rodas visai liela neapmierinātība ar dzīvi. Centies visam pieiet viegli, bet apzināti!

Jaunava. Šonedēļ jutīsi impulsu paveikt to, ko jau sen plānoji, taču nevarēji saņemties. Šis aspekts var būt tulkots ļoti plaši, sākot no emociju izvirduma, kādas sasāpējušas tēmas jomā, līdz kādam pēkšņam pārsteigumam pašam par sevi.

Svari. Neiespringsti, bet gan atceries, ka ir lietas, kuras nevar mainīt, vienīgi savu attieksmi. Citādi šī nedēļa var būt ļoti produktīva, būs iekšējā motivācija mainīt pastāvošo savas dzīves iekārtu, vai vismaz novērst sīkumus, kas ir kaitinājuši.

Skorpions.  Tavi pārdzīvojumi par niekiem var būt ārišķīgi un ievērojami. Kopumā šī nedēļa tev solās būt ļoti laba, ja vien spēsi nošķirt darbu no privātās dzīves.

Strēlnieks. Šajā nedēļā atkal var pacelties jautājumi par pamatlietām- attiecības, māja, darbs. Alksi pēc pārmaiņām vai arī, pat nealkstot, tās vienkārši var notikt šajās dzīves pamat jomās.

Mežāzis. Iespējams jutīsi tieksmi pēc kārtības, gan iekšējas, gan ārējas, tāpēc, ja esi nelāgā omā, sāc ar apkārtējās vides sakārtošanu- iztīri māju, mašīnu, darba galdu. Veiksmīga nedēļa, lai uzņemtos darbus, kur nepieciešama sevis disciplinēšana.

Ūdensvīrs. Nedēļas nogalē tevi sagaida ļoti iedvesmojoša enerģija- jaunas idejas vai atklāsmes, kas ļaus saskatīt to, ko līdz šim neredzēji. Tas noteikti liks justies labāk! Svarīgi sekot savai iedvesmai un nepadoties!

Zivis. Ja dzenies pēc naudas, statusa vai kādiem citiem materiāliem labumiem, tad apdomājies divreiz, vai ieguldītās pūles, laiks un enerģija ir tā vērta. Ja jūti, ka esi viegli aizkaitināms un kašķīgs, tad, iespējams, tas ir tāpēc, ka nevari dabūt to, ko gribi. Bet, visam savs laiks!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru