Nedēļas horoskops katrai Zodiaka zīmei (11. jūlijs – 17. jūlijs)

Auns Lielisks laiks, lai uzsāktu kaut ko jaunu. Ja tev iepriekš ir bijusi kaut kāda vīzija par savām vēlmēm, tad šis ir tas laiks, kad to īstenot! Padosies arī plānošana, tāpēc dodies nelielā ceļojumā vai uzrīko labu ballīti!

Vērsis Gatavojies aizraujošai nedēļai, vēlēsies darīt daudz un dikti. Vienīgā lieta, kas tevi spēs apturēt ir šaubas, tāpēc neļauj tām nomākt savu prātu! Tici saviem spēkiem! Visai iespējams, ka parādīsies kāds cilvēks, kas tevi spēs iedrošināt.

Dvīņi Šonedēļ stāsies priekšā vairākām izvēlēm, tāpēc vērtīgs varētu izrādīties gudrāko padoms. Iesaisties dažādās aktivitātēs, kuras tu varētu darīt kopā ar draugiem. Neaizmirsti par savu sirdsāķīti!

Vēzis Nedēļas sākumā nespēsi izlemt – izrunāt kādu senu sāpi, vai labāk par to pagaidām paklusēt. Padomā par finansēm, kā labāk saplānot budžetu un mazliet arī ietaupīt.

Lauva Nedēļa būtu jāuzsāk ar nopietnu attieksmi un lielu atbildību. Ja ar mīļoto cilvēku ir radušās kādas problēmas, tad šonedēļ ar tām būtu jātiek galā. Būsi komunikabls un atvērts, visai liela iespēja iepatikties apkārtējiem.

Jaunava Piekrist vai nepiekrist? Teikt jā vai nē? Šī nedēļa tevi nostādīs vairāku izvēļu priekšā, kur tev būs rūpīgi jāizvērtē savas prioritātes. Pirms kaut kam piekrīti – kārtīgi apdomājies, vai tev tas maz ir nepieciešams un vai tu būtu spējīgs ar to tikt galā.

Svari Klausi savai sirds balsij! Nedomā, kā tev vajadzētu rīkoties, lai citiem būtu labi, padomā pats par sevi un to, ko tu gribi! Būsi nedaudz egoistisks, visai iespējams, ka kāds tev par to pārmetīs, taču, ja vēlies, lai citiem ir labi, sākumā ir jāpadomā arī par sevi!

Skorpions Kaut arī meklēsi piedzīvojumus, kāda neliela daļa no tevis alks pēc miera un atpūtas. Šīs nedēļas izvēles var izrādīties visai izšķirošas, tāpēc, pieņemot lēmumus, kārtīgi apdomājies! Parādi savu radošo dabu, un pārsteidz apkārtējos!

Strēlnieks Jebkura neliela izvēle var nest lielus panākumus, vai, tieši pretēji – zaudējumus. Tāpēc esi apdomīgs! Šonedēļ būs jāizmēģina kaut kas traks, taču tā būs lieliska iespēja tikt vaļā no bailēm un šaubām. Spersi lielus soļus un gāzīsi kalnus!

Mežāzis Kaut arī attiecības ar apkārtējiem ir ļoti svarīgas, tomēr šodien tu tieksies pēc kaut kā dižāka un svarīgāka, Lieliska iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm. Centies uz notiekošo reaģēt neitrāli un neiespringt par sīkumiem. Mēģini saskatīt lietu kopumu, nevis pievērsties katrai detaļai un analizēt to!

Ūdensvīrs Būs jāizvēlas starp veselību, izklaidi un karjeru. Protams, ja ļoti vēlēsies un būsi pietiekami motivēts, tad varēsi apvienot visus trīs, veltot pietiekami daudz laika arī otrajai pusītei. Plāno savu laiku un izvērtē, kas tev ir pats svarīgākais!

Zivis Domā par sevi un savu labsajūtu! Izvērtē jau sasniegto un domā, kā sasniegt vēl vairāk! Par ļaunu nenāktu, ja tu šoreiz izspriestu visu loģiski un tomēr neļautos vājuma brīžiem, bet gan sasparotos un virzītos uz priekšu pēc plāna!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru