Nedēļas horoskops no 10. līdz 16. septembrim – jo aktīvāks būsi, jo vairāk sasniegsi!

Vēzis No malas izskatīsies ļoti uztraucies un norūpējies. Varbūt, ka ir vērts mazliet atpūsties? Šonedēļ svarīgi būs darīt to, kas tev patiešām patīk. Lielāku uzmanību pievērs savām interesēm, nemēģini izpatikt citiem!

Lauva Iespējami lieki izdevumi, ar kuriem nemaz nebija paredzēts saskarties, tomēr, neskatoties uz to, nedēļai nebūs ne vainas. Svarīgi, lai nedēļas pirmā puse ir maksimāli produktīva.

Jaunava Neskatoties uz nelielajām ikdienas ķibelēm un raizēm, Jaunavām šī solās būt īpaši veiksmīga nedēļa. Lielāku uzmanību ieteicams pievērst savai attieksmei pret apkārtējiem. To pamainot, uzlabosies ne tikai tava labsajūta, bet arī apkārtējo viedoklis.

Svari Spontāniem piedzīvojumiem labāk neļauties, un, ja nu tomēr sanāk, tad nāksies parūpēties, lai tas viss notiktu saprāta robežās. Nedēļas nogalē ieteicams izvairīties no pārmērīgas alkohola lietošanas.

Skorpions Jutīsies apspiests un ierobežots. Šķitīs, ka kaut kas ar tevi pašu nav gluži kārtībā. Ja iespējams, tad atsakies no alkohola lietošanas nedēļas nogalē – var sanākt lietot to pārmērīgi.

Strēlnieks Labākās zāles pret visām raizēm ir laiks. Ļauj tam iet, un atceries, ka ar laiku viss uzlabosies! Šonedēļ neaizmirsti satikties ar saviem draugiem un laiku atlicināt arī ģimenei!

Mežāzis Tu pārāk daudz uztraucies par sīkumiem! Kaut arī tu esi slīpēts, un no malas to nevar pamanīt, kāds tuvs cilvēks ļoti uztraucas par tevi – noteikti kontaktējies ar viņu biežāk!

Ūdensvīrs Kaut arī vēlēsies daudz laika veltīt citām nodarbēm, būs jāatlicina nedaudz saviem tuvākajiem cilvēkiem. Ļoti iespējams, ka pēdējā laikā neesi veltījis viņiem nepieciešamo laiku un uzmanību.

Zivis Darbā jābūt īpaši uzmanīgam – var gadīties, ka pieļauj daudz kļūdu, kas ne tikai bojās tava priekšnieka garastāvokli, bet arī tavu reputāciju, turklāt jāpiesargās no riebīgiem kolēģiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru