Nedēļas horoskops no 12. līdz 18. martam – domā, ko runā!

Uzzini, kas šonedēļ gaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

Auns Ieteicams atskatīties uz paveikto un saprast, ko vēlies nākotnē. Iespējams, ka nolemsi visu sākt no jauna un aizmirst to, kas noticis pagātnē. Sākumā tikai nepieciešams palaist vaļā visu veco un negatīvo.

Vērsis Pirms dodies tālāk, mazliet atpūties un atskaties, cik tālu tu jau esi ticis. Iespējams, ka pagātnes kļūdu izanalizēšana palīdzēs saprast, ko vēlies turpmāk, un kā pie tā tikt.

Dvīņi Būsi ļoti nodarbināts, aizņemts, taču priecīgs par iespējām, kuras tev šonedēļ tiek sniegtas. Diemžēl, sociālās aktivitātes būs šī dzīves posma prioritāte, kas liks atstāt novārtā pārējās dzīves sfēras.

Vēzis Iespējams kāds konflikts, pēc kura savu aizvainojumu, dusmas un citas emocijas uzgāzīsi virsū nepareizajiem cilvēkiem. Meklē iekšēju mieru un harmoniju, mēģini tikt galā pats ar sevi!

Lauva Kaut arī ārēji šķitīsi mierīgs un nosvērts, tu iekšēji teju “vārīsies”. Vairākas lietas tevi kaitinās un nekas nešķitīs līdz galam apmierinošs un labi paveikts. Mēģini atpūsties – tas tev nudien ir nepieciešams!

Jaunava Miera un harmonijas atslēga būs atklātība. Ja tevi kaut kas neapmierina, tad par to ir jārunā, nevis tas jāpatur pie sevis vai jāizstāsta kādam caur puķītēm. Jo tiešāks būsi, jo ātrāk tiksi pie kārotā.

Svari Izvairies no tenku klausīšanās un to padošanās tālāk. Šoreiz labāk būt tam ķēdes punktam, kurš tālāk vairs neiet, pretējā gadījumā, nāksies skaidroties. Saskarsies ar kādu cilvēku, kurš pārliecināti apgalvos, kas tev ir nepieciešams, taču tikai tu zini, kas tev nāktu par labu.

Skorpions Mēģini neiekulties tādās situācijās, kuras kaut mazākajā mērā varētu bojāt tavu reputāciju. Tev ir nepieciešams būt ļoti nosvērtam un mierīgam, lai veiksmīgi tiktu cauri šai nedēļai.

Strēlnieks Tās lietas, kuras iepriekš ir bijušas neskaidras, beidzot taps skaidras kā diena. Zināsi, kā rīkoties un ko darīt turpmāk. Ja nedēļu iesāksi veiksmīgi plānojot laiku, tad noslēgsi vēl veiksmīgāk, atvēlot laiku arī sev tuvākajiem un dārgākajiem.

Mežāzis Domā, ko runā! Dažādu emociju iespaidā vari pateikt ko tādu, ko pēc tam var nākties nožēlot, jo īpaši liels risks pastāv tiem Mežāžiem, kuri pašlaik ir attiecībās. Labāk būs paklusēt, un runāt tikai tad, kad esi nomierinājies.

Ūdensvīrs Izvairies no melošanas vai jebkādas patiesības noslēpšanas. Šoreiz pats sapīsies savos melos un situācija beigu beigās izvērtīsies pavisam nelāgi. Tu esi gudrs, taču reizēm rīkojies ļoti neapdomīgi.

Zivis Ar naudu nevajadzētu rīkoties nevīžīgi un tērēt to nevajadzīgām lietām. Esi prātīgs! Ja nepieciešams, saplāno budžetu. Par ļaunu nenāks, ja izplānosi visu, kas šonedēļ ir paredzēts. Laika plānošana var būt tavs lielākais glābiņš!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru