Nedēļas horoskops no 4. līdz 10. jūnijam – izbaudi dzīvi!

Uzzini, kas šonedēļ gaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Padosies komunicēšana un apkārtējo cilvēku pierunāšana darīt to, kas tev ir pa prātam. Izpaudīsies tavas manipulatora dotības, tomēr esi viltīgs! Mēģini uzturēt labas attiecības ar visiem – vēlāk būs nepieciešama apkārtējo palīdzība.

Vērsis Vēlēsies izprast apkārtējo cilvēku vēlmes un izzināt viņu skatījumus uz dzīvi. Kaut arī tas nav slikti, šoreiz labāk mēģini tikt skaidrībā pats ar sevi – vai tevi apmierina viss, kas norisinās tavā dzīvē? Laiks kaut ko mainīt!

Dvīņi Neizvairies no iespējas apmeklēt sabiedriskus pasākumus vai iepazīties ar cilvēkiem. Iespējams, ka visai nejauši tu atradīsi savu dvēseles radinieku. Kādu, ar kuru spēj saprasties teju no pusvārda.

Vēzis Izbaudi šīs nedēļas dienas, kas socializēšanās nesagādās it ne mazākās problēmas. Izmanto šīs nedēļas enerģiju, lai uzlabotu attiecības ar tiem cilvēkiem, kuri ir ieņem augstākus amatus. Neaizmirsti arī par saviem hobijiem!

Lauva Vajadzētu būt piesardzīgam, jo īpaši ar finansēm. Iespējams, ka ir pirkumi, kuri tev pašlaik it nemaz nav nepieciešami. Visas izvēles veic ar lielu apdomāšanos! Izvairies no skaudīgiem cilvēkiem!

Jaunava Būtu jāizvairās no iekulšanās nepatikšanās un no naivas uzticēšanās apkārtējiem. Būs prātīgāk, ja paļausies pats uz sevi un no citiem lielu atbalstu nemaz negaidīsi. Viegli nebūs, bet vismaz nenāksies saskarties ar vilšanos.

Svari Nedomā par to, kas būs un neskaties diži tālā nākotnē. Šādas domas tikai novērsīs tevi no tagadnes. Mēģini izbaudīt šo brīdi, kas tev ir dots, un lieki nedomāt par to, kas varētu notikt tālāk. Ļaujies mirkļa burvībai!

Skorpions Šī nedēļa ir par izmaiņām. Vai nu izmaini savu ikdienas rutīnu, uzlabo savu ārējo tēlo, aizejot pie friziera vai pamaini savu skatījumu uz nākotni! Tu nevari stāvēt uz vietas palikt nemainīgs!

Strēlnieks Nāksies nolaisties no saviem iedomu mākoņiem. Kad pieņem svarīgas un izšķirošas dzīves izvēles, mēģini būt ar vismaz vienu kāju uz zemes, pretējā gadījumā, visu vēlāk nāksies nožēlot. Klausi prātam, nevis sirdij!

Mežāzis Būsi idejām bagāts! Pats svarīgākais būs šīs idejas īstenot, tomēr arī ar to nevajadzētu steigties, citādi ieskriesi sienā! Par ļaunu nenāks pakonsultēšanās ar zinošākajiem!

Ūdensvīrs Padosies komunicēšana un tu diezgan ātri izveidosi labus kontaktus ar veiksmīgiem cilvēkiem. Neskatoties uz visu labo, lielāka uzmanība būtu jāpievērš savai veselībai!

Zivis Planetārā enerģija iedrošinās tevi uz dziļām un jēgpilnām sarunām, bet ne jau ar kuru katru. Tiksi skaidrībā ar to, kuri ir tavi īstie draugi, bet kuri par tādiem tikai izliekas. Produktīva nedēļa

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru