Nedēļas mīlestības horoskops (16.05. – 22.05.)

Vēzis

Tev derētu atrast īsto virzienu, kurā attīstīt attiecības. Šonedēļ tev izdosies pašam pārņemt vadību un ievirzīt tās pareizās sliedēs. Tu labi zini, ko vēlies, lai arī to neatzīsti. Šis ir īstais brīdis, lai to atklātu arī mīļotajam cilvēkam.

Lauva

Kosmiskā enerģija nosaka, ka sentimentālu iemeslu dēļ, tu esi saglabājis attiecības ar kādu bijušo partneri, tev ir grūti no šī cilvēka atvadīties. Pirms iesaisties jaunās attiecībās, tiec galā ar savām jūtām.

Jaunava

Dažkārt, tava stūrgalvība pārsteidz pat tevi pašu. Planētu izvietojums diži daudz esošajās attiecībās nepalīdzēs, jo jūs abi paliksiet pie sava, lai vai kas. Šo situāciju tu vari izmantot, lai iemācītos pielāgoties citiem, tas būs labs palīgs jautājumu risināšanā.

Svari

Planētu izvietojums radīs emocionālu blokādi personiskajās attiecībās. Paradoksālā kārtā, tiklīdz tu to sapratīsi, spēsi darīt kaut ko lietas labā. Par spīti tam, ka iedziļināšanās savās un citu emocijās tevi biedē, tu centīsies paust savas jūtas.

Skorpions

Ja tev šķiet, ka mīļotais cilvēks kaut ko no tevis slēpj, neuztver to personiski. Planētu izvietojums liecina, ka viņam nepieciešams laiks, lai tiktu skaidrībā ar šobrīd notiekošo. Palīdzēt vari viņām tikai ar maigām rūpēm, nevis piespiežot atzīties notiekošajā.

Strēlnieks

Šonedēļ astrālais stāvoklis liks tev domāt, ka attiecībās iestājusies garlaicība un panīkums. Tas nav saistīts ar mīļoto cilvēku vai tevi, tādi ir emocionālie laika apstākļi. Šis ir piemērots brīdis, lai paliktu mājās un atpūstos. Pataupi kaisli kādai citai reizei.

Mežāzis

Lai gan parasti tev ar mīļoto cilvēku nav problēmu sadzīvot, jutīsi, ka esošais planētu izvietojums zināmā mērā ir vājinājis jūsu attiecības un romantisko entuziasmu. Šis ir piemērots brīdis, lai tiktu skaidrībā par jūsu nākotnes plāniem un vēlmēm.

Ūdensvīrs

Astrālais izvietojums ļaus tev sākt visu no jauna. Šis ir lieliski piemērots laiks, lai pārskatītu senās jūtas un attiecības, kā arī attīrītu māju no bijušo romantisko partneru krāmiem. Atbrīvo vietu jaunām attiecībām.

Zivis

Šķiet, ka savienojas pagātne un nākotne. Dodoties ārpus mājas kopā ar mīļoto cilvēku, satiksi bijušo romantisko partneri, kas tev atgādinās par tavu pagātni un uzjundīs atmiņu virpuli. Tikšanās liks tev domāt par to, ko, iespējams, esi palaidis garām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru