Nedēļas dienu horoskops: ko par tevi vēsta diena, kurā piedzimi?

Pirmdiena

Tiem, kas nākuši pasaulē pirmdien raksturīgas mīļas rakstura iezīmes. Šie cilvēki ir uz ģimeniskām vērtībām orientēti, radoši, bet nemīl dalīties ar savām idejām, viņiem dabiski padodas pārrunu vešana un nonākšana pie kompromisa, lai visi spētu panākt gandarījumu. Viņi ir cilvēki, kas kāro gūt panākumus un ir gatavi ieņemt līdera pozīciju, tiklīdz tiks lūgti to darīt.

Otrdiena

Tie, kas dzimuši nedēļas otrajā dienā ir ļoti veiksmīgi. Lai arī viņi ir jūtīgi pret kritiku, viņiem ir gana daudz enerģijas, lai agri vai vēlu panāktu savu. Karjeras jomā šie cilvēki būs ļoti veiksmīgi, viņi vienmēr saka tikai un vienīgi taisnību, tas dažkārt salauž cilvēku sirdis. Lieliski padodas arī laba no ļauna atšķiršana un visā visumā otrdien dzimušajiem dāvātais rakstura iezīmju kopums piesaista cilvēku uzmanību.

Trešdiena

Trešajā dienā pasaulē nākušajiem ir brīnišķīgas personības. Viņi nesarežģī lietas, mīl darbu, ko dara, kā arī cilvēkus, ar kuriem satiekas ikdienā. Viņiem piemīt izteikts universālums attiecībā pret dažādu nacionalitāšu cilvēkiem, kā arī viņiem labi padodas visa jaunā apgūšana, tas palīdz atrast labas karjeras iespējas. Par spīti tam, šiem cilvēkiem ir grūti būt organizētiem. Visādi citādi viņi ir atslābināti un brīvi domājoši.

Ceturtdiena

Ceturtdien dzimušajiem piemīt visapbrīnojamākās rakstura īpašības. Viņi ir dabiski harizmātiski, kā arī dzimuši līderi. Viņi ļoti smagi strādā, lai sasniegtu izvirzītos mērķus, kā arī ir neatkarīgi, neticami optimistiski, kā arī iemanto citu cilvēku dziļāko cieņu. Šiem cilvēkiem garantēta piedzīvojumiem bagāta dzīve.

Piektdiena

Piektdienas bērniem raksturīgas visradošākās iezīmes. Viņi ir vieni no gudrākajiem cilvēkiem, kurus pazīst, viņiem bieži saka, ka viņu dvēsele ir sena kā pasaule. Šie cilvēki ir ļoti garīdznieciski un viņiem piemīt teju vai pārdabiska intuīcija. Par spīti tam viņi slikti uztver kritiku un pagātnē pieredzētās neveiksmes.

Sestdiena

Šajā dienā dzimušie ir tik pašpārliecināti, ka citiem viņi var šķist teju vai snobiski. Viņi lepojas ar savu izskatu un velta daudz laika, lai labi izskatītos. Pret citiem cilvēkiem var būt negatīvi noskaņoti, ja viņu viedoklis tiks jautāts neīstajā brīdī. Šie cilvēki ir gudri, uzticami un atbildīgi.

Svētdiena

Svētdien dzimušajiem piemīt visizteiksmīgākās rakstura īpašības. Šiem cilvēkiem patīk veltīt laiku sev, pavadot to vienatnē. Tāpat, viņi var ātri kļūt aizkaitināti un šad tad atstāj lietas nepadarītas līdz galam. Visbiežāk šie cilvēki labi izskatās un ilgi kavējas pie tā, ko cilvēki viņiem saka. Par spīti tam, viņiem ir spozmes pilns skats uz dzīvi, viņi ir pozitīvi, smaidoši un gatavi daudz ieguldīt sabiedrības labā.
Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru