Nedēļas horoskops (10. oktobris – 16. oktobris)

AUNS Šonedēļ dari darbus laicīgi, tu noteikti nenožēlosi, ja kādu dienu vairāk laika veltīsi savai karjerai, tādā veidā izpelnoties citu atzinības un izjūtot gandarījuma sajūtu.Būs stipri jānopūlas, lai sasniegtu kāroto. Noveiksies reti, bet, ja noveiksies, tad tā pamatīgi.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kurām veiksies līdz pat šī gada beigām

VĒRSIS Mēģini aptvert, cik laika tev ir dots, un izmantot to lietderīgi. Kopumā veiksmīga nedēļa, kad pastāv augsta iespēja iepazīties ar jauniem un interesantiem cilvēkiem. Nepalaid garām izdevību virzīties pa karjeras kāpnēm. Ja ārpus darba vai skolas notiek kāds pasākums, kas tev ir saistošs, noteikti dodies to apmeklēt!

DVĪŅI Necenties esošos darbus darīt tik labi, cik tu tos iepriekš darīji, nāc klajā ar jaunām idejām un iedvesmo arī citus. Šonedēļ kāds tev var palīdzēt realizēt kādu senu ieceri, kura iepriekš nav bijusi reāla. Labs laiks, lai veiktu izmaiņas savā mājoklī. Pietiks, ja veiksi ģenerāltīrīšanu.

VĒZIS Nekas tevi nespēs iedragāt un emocionāli ietekmēt, jo šonedēļ arī ar negatīviem cilvēkiem spēsi labi apieties, un beigās no tā pat gūt savu labumu. Ja būs nepieciešams, tad spēsi arī labi manipulēt un pierunāt cilvēkus.

Lasi arī: Mīlestības horoskops oktobrim; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

LAUVA Lielisks laiks, lai veiktu kādas izmaiņas ārējā izskatā. Friziera vai stilista apmeklējums nenāktu par ļaunu. Mainot savu tēlu, pozitīvi mainīsies arī tava dzīve. Atvadies no vecā un sāc kaut ko jaunu!  Var gadīties, ka kādā sfērā pamatīgi aplauzies, un viss nenorit tik raiti, cik tu vēlējies.

JAUNAVA Šonedēļ klausi savām sajūtām un dari to, ko tu patiešām vēlies, pretējā gadījumā jutīsies izsmelts un iztukšots. Ja nu tomēr nav izvēles, tad centies rast balansu starp ne tik patīkamiem pienākumiem un mīļākajiem hobijiem.

SVARI Šī nedēļa ir kā radīta radošam darbam, kad padosies viss, kas nav noteikts un kur var izpausties. Šonedēļ tavās rokās var iekrist ļoti laba izdevība parādīt sevi no labākās puses. Būs jāstrādā daudz, tāpēc nesēdi, rokas klēpī salicis, bet gan rīkojies!

SKORPIONS Ir lietas, kuru dēļ nav vērts upurēties. Tāpat ir arī cilvēki, kuriem nav jēgas veltīt savu dārgo laiku. Šonedēļ mēģini tikt skaidrībā – kuri cilvēki tev ir nepieciešami, bet kuriem tavā dzīvē jau sen vairs nav vietas! Labas attiecības veidosies ar kolēģiem un līdzīgi domājošajiem.

STRĒLNIEKS Vislabākais, ko tu šonedēļ vari darīt, ir izkāpt no savas ikdienas rutīnas un pienākumiem, brīvajos brīžos dodoties ārpus mājas un satiekot savus draugus. Ieteicams atjaunot kontaktu ar kādu vecu paziņu – jums noteikti ir daudz informācijas, ar kuru jūs vēlētos padalīties.

MEŽĀZIS Mazāk uztraucies, ko runā apkārtējie, tu tāpat esi viņiem priekšā! Būs grūti atrast kompromisu ar kādu cilvēku, jo jūs katrs pastāvēsiet par savu. Esi piekāpīgs, jo ir cilvēki ar kuriem nav jēgas strīdēties.

ŪDENSVĪRS Savu panāksi tikai tad, ja kontaktēsies ar inteliģentiem cilvēkiem, nevis tādiem, kas ir netoleranti un aizspriedumaini. Kā no rokas ies sakrātie un nepadarītie darbi, taču atslābt tāpat nesanāks.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa būs visveiksmīgākā 

ZIVIS Nedēļas pirmajā pusē ieteicams uzreiz tikt galā ar visiem darbiem, lai nedēļas otrā puse būtu brīvāka. To vēlams izbrīvēt kādam tuvam draugam vai savai otrajai pusītei. Par ļaunu nenāks, ja izvērtēsi savas prioritātes, un sapratīsi, kam vērts veltīt vairāk laika, bet kas var uzgaidīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru