Zodiaka zīmes kā ienaidnieki – kurš ir nekaitīgs, bet no kura jāpiesargās?

Ne velti tautas gudrība iesaka pazīt savus ienaidniekus. Tieši tam domāts šis horoskops – noskaidro, kādi nelaipnās attiecībās ir katras zodiaka zīmes pārstāvji.

Auns

Auns kā ienaidnieks nerada lielus draudus, jo šīs zīmes pārstāvis ir ļoti vājš pretinieks. Viņš ir visai mērķtiecīgs un godkārīgs cilvēks Aunam svarīgi ir būt priekšā visiem, tāpēc viņš ir uzņēmīgs un cenšas ieņemt pirmās vietas vienmēr un visur. Lai sasniegtu izvirzīto mērķi, īsteno dažādas idejas. Auns gandrīz vienmēr ir izlēmīgs un mērķtiecīgi, pārliecinošiem soļiem iet uz finišu.

Vērsis

Vērsis ir ļoti noslēgts un viltīgs ienaidnieks. Vēlamā rezultāta sasniegšanai viņš nežēlo ne savus spēkus, ne līdzekļus, ne laiku. Vērsim patīk pastāvīgi atrasties omulīgos un komfortablos apstākļos, viņš mīl skaistas un izsmalcinātas lietas. Lai gan šīs zīmes pārstāvji un ļoti lēnīgi un stūrgalvīgi cilvēki, no viņiem iznāk uzticami un labi draugi.

Dvīņi

Dvīņi ir spēcīgi, aprēķinātāji un nesamierināmi ienaidnieki. Šīs zīmes pārstāvji ļoti viegli atrod kontaktu ar jebkuru cilvēku. Parasti viņiem ir radošā domāšana, viņā visu kontrolē, sākot no savas uzvedības un runas, un beidzot ar ēdienu un dzērienu. Viņš cenšas visā būt oriģināls un konsekvents

Vēzis

Vēzis ir noslēpumains draugs un nepavisam nav bīstams ienaidnieks. Dienas gaitā Vēzim var vairākas reizes mainīties noskaņojums, taču tas nekā neietekmē cilvēkus viņam apkārt. Ļoti labestīgs un atsaucīgs draugs, kā arī maigs vīrs un tēvs. Kad viņš ir labā omā, tad ir gatavs darīt visu iespējamo, lai ne tikai viņam, bet visiem, kas ir blakus, būtu labi.

Lasi arī: Pārestību horoskops. Ko tev nekad nepiedos katra zodiaka zīme

Lauva

Lauvas – gan sievietes, gan vīrieši vienkārši dieviņa koķetēt. Lauvam ir plaša dvēsele, pēc dabas viņš ir ļoti dāsns, taču impulsīvs cilvēks, tāpēc ne vienmēr var ar viņu atrast kopēju valodu, jo šīs zodiaka zīmes pārstāvis ir ļoti smagnējs saskarsmē. Kā no ienaidnieka no viņa ir jābīstas, labāk būt Lauvam par labu paziņu, nekā redzēt viņu sava ienaidnieka personā. Dusmu laikā Lauva ir uzbudināts un nekontrolē sevi.

Jaunava

Uz šajā zīmē dzimušu cilvēku var paļauties vienmēr un visā. Jaunava pēc dabas ir noslēgts un intraverts cilvēks, taču nevajag tam pievērst uzmanību. Ekstremālās situācijās Jaunavas vienmēr ir drosmīgas un atjautīgas, uzņemas iniciatīvu un atbildību uz sevi. Jaunavas praktiski nav iespējams padarīt par savām ienaidniecēm. Taču – ja tas ir noticis, tad ienaidnieks no Jaunavas izdodas īsts – gudrs, mērķtiecīgs, spēcīgs, drosmīgs un ļoti bīstams.

Svari

No Svariem nekādi lāga ienaidnieki nesanāk. Šīs zīmes pārstāvji ir maigi un ievainojami, jūtīgi un labvēlīgi. Taču vienlaikus dažkārt mēdz būt ne tikai sentimentāli, bet arī kaitinoši un sīkumaini. Turklāt Svari dažkārt var izplatīt dažādas baumas. Uz to visu viņi ir spējīgi, ja pēkšņi kļūs kādam par ienaidnieku. Ja Svarus mīl, viņi kļūst par pašiem uzticamākajiem un jaukākajiem cilvēkiem, taču – ja ļauj, var “uzsēsties arī uz kakla”.

Skorpions

Skorpions ir bīstamākā zodiaka zīme, no viņa ir jāpiesargājas un vienmēr jābūt modram. Skorpioni bez pārspīlēšanas tiek uzskatīti par nežēlīgākajiem, atriebīgākajiem un ļaunatminīgākajiem cilvēkiem. Turklāt viņi nepiedod pāri darījumus un agrāk vai vēlāk atriebsies. Tāpēc centies novirzīt viņu temperamentu mierīgākā gultnē – mīlestībā un draudzībā.

Lasi arī: Riebīgais horoskops: uzzini, kura zodiaka zīme ir visriebīgākā

Strēlnieks

Strēlnieks ir ļoti aktīvs, dzīvīgs un pašpārliecināts cilvēks. Viņš nav bīstams ienaidnieks, jo nespēj ilgi turēt ļaunu prātu uz aizvainotāju. Personīgajā dzīvē Strēlniekiem pastāvīgi veicas, ja vēlas – viņš var viegli pakāpties pa karjeras kāpnēm.

Mežāzis

Mežāzis kā ienaidnieks nekad neveiks nopietnus pasākumus, taču viņš spēj diezgan pamatīgi pabojāt nervus pāri darītājam. Mežāzis ir gudrs un uzticams draugs, tāpēc uz viņu vienmēr var paļauties. Viņu ciena un novērtē apkārtējie un mīl tuvinieki.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs nevar un neprot būt par ienaidnieku. Viņš ir ļoti stūrgalvīgs un neprognozējams, taču attiecībās ļoti uzticams. Visiem, ko viņš mīl, var piedot jebkurus aizvainojumus.

Zivis

Zivis ir indīgākie un viltīgākie ienaidnieki. Zivju noskaņojums ir ļoti mainīgs, tās var būt gan apburošas, gan vienkārši neizturamas. Bieži vien Zivīm ir impulsīvs raksturs, jaunas iepazīšanās tās ievieš ļoti piesardzīgi.

Avots: “mirror-venus.ru”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru