Neķītrais horoskops DĀMĀM: Kungi, Jums tas jāzina!

sex

Mežonīgas, pakļaujošas vai tādas, kas mīl pakļauties?

Dāmas, uzziniet, kādas neķītras pazīmes piemīt katrai horoskopa zīmei. Bet kungi, uzziniet, un lieciet aiz auss, ko dāmas mīl, un ko ne.

 

AUNU DĀMAS: Mežonīgas, juteklīgas, aizrautīgas un gatavas piedzīvojumiem gultā. Gatavs seksam teju jebkur. Spontānas. Kā partneres – uzticamas un lojālas.

VĒRŠU DĀMAS: Sagaida, ka vīrietis būs maigs, jauks un pacietīgs. Tomēr sagaida, ka seksuāli partneris viņu atstās bez elpas. Uzmanību – Vēršu dāmas mīl iekost.

DVĪŅU DĀMAS: Bieži vien agresores – nekaunas par savu uzvedību. Neiekļaujas rāmjos. Ir gatavas eksperimentiem guļamistabā. Svarīgākā prasība: partnerim jābūt spējīgam. Meklē gan garīgo, gan fizisko piepildījumu.

VĒŽU DĀMAS: Neveiks pirmo gājienu, bet pamudinātas, izpaudīsies visā savā krāšņumā. Prot sniegt vīrietim to, ko viņš visvairāk alkst. Jutīgas. Liek sirdij sisties neticami spēcīgi.

LAUVU DĀMAS: Ko Lauva vēlās, to Lauva iegūst. Mēdz atstāt rētas. Provokatīvas guļamistabā. Izrāda savu ķermeni visā tā skaistumā, sniedzot partnerim vēl lielāku sajūsmu.

JAUNAVU DĀMAS: Mīl ķircināt – liek partnerim gaidīt, līdz viņš sasniedz punktu, kurā viegli zaudēt paškontroli. Reizēm izbauda, ja tiek sodītas. Uztver mīlu kā mākslu.

SVARU DĀMAS: Drāma ir piemērotākais vārds, kas raksturo Svarus. Izteikti sievišķīgas un gaumīgas – itin visā, ko dara. Kad pareizi ar viņām apejas, gatavs teikt „JĀ” gandrīz visam.

SKORPIONU DĀMAS: Gatavas eksperimentiem un meklējamiem. Apzinās, ka erotika nav tikai fiziska. Dāma uz ielas, nebēdne palagos. Nepieņem atteikumus – būs valdzinošas tik ilgi, līdz panāks savu.

STRĒLNIEKU DĀMAS: Mīl dabu un brīvību, ko tā sniedz – itin visās jomās. Pēkšņas un neparedzamas. Neiebilst, ja partneris ir tāds pats. Mīl ķircināt līdz robežai, kurā partneris zaudē kontroli.

Lasi arī: Uzzini, ar kādām īpašībām tu esi apveltīts, atbilstoši savam dzimšanas datumam!

MEŽĀŽU DĀMAS: Negaida pārāk ilgu priekšspēli – ātri vien gatavas mesties piedzīvojumos. Nav ieinteresēts pārāk lielā daudzveidībā. Mīl dominēt. Mēdz uztvert mīlēšanās aktu kā sacensības, kurās uzvar lielākais ieguvējs.

ŪDENSVĪRU DĀMAS: Mierīgas un lēnīgas, bet „kas lēnu nāk, tas labi nāk”. Neticami radošas. Tic, ka viss, kas sniedz partnerim baudu, ir procesa un mācīšanās vērts.

ZIVJU DĀMAS: Prot veikt pareizos gājienus. Seksuāli liberālas. Izbauda plaša spektra iespējas. Ja fantāzijas sakrīt ar partnera fantāzijām, iznākums var būt arī eiforija.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru