Neķītrais horoskops dāmām un kungiem

AUNS

AUNU DĀMAS: Mežonīgas, juteklīgas, aizrautīgas un gatavas piedzīvojumiem gultā. Gatavs seksam teju jebkur. Spontānas. Kā partneres – uzticamas un lojālas.

AUNU KUNGI: Sekss ar viņu ir kā spēle, kurā tu nevari pateikt, kas notiks tālāk. Viņš noraus tev drēbes un metīsies tev virsū, ja viņu ķircināsi. Apzinies, ka spēlējies ar uguni. Aunam vīrietim patīk neķītras spēles – viņš vēlas būt dominējošais.

VĒRSIS

VĒRŠU DĀMAS: Sagaida, ka vīrietis būs maigs, jauks un pacietīgs. Tomēr sagaida, ka seksuāli partneris viņu atstās bez elpas. Uzmanību – Vēršu dāmas mīl iekost.

VĒRŠU KUNGI: Ideālie mīlnieki. Izprot partneres sajūtas. Dod priekšroku mierīgai un paredzamai izklaidei gultā. Iespējams, ka nebūs pats neparedzamākais, bet viņš pavisam noteikti zina, kā apmierināt partneri.

DVĪŅI

DVĪŅU DĀMAS: Bieži vien agresores – nekaunas par savu uzvedību. Neiekļaujas rāmjos. Ir gatavas eksperimentiem guļamistabā. Svarīgākā prasība: partnerim jābūt spējīgam. Meklē gan garīgo, gan fizisko piepildījumu.

DVĪŅU KUNGI: Viņiem patīk sevi un partneri vērot spogulī. Prot radīt īsto noskaņojumu. Mēdz būt ātrs un mežonīgs. Zina, ko sievietes vēlas dzirdēt un sniedz viņām to prieku.

Lasi arī: Erotiskais horoskops – uzzini, kā savaldzināt katru zodiaka zīmi?

VĒZIS

VĒŽU DĀMAS: Neveiks pirmo gājienu, bet pamudinātas, izpaudīsies visā savā krāšņumā. Prot sniegt vīrietim to, ko viņš visvairāk alkst. Jutīgas. Liek sirdij sisties neticami spēcīgi.

VĒŽU KUNGI: Prot pārsteigt ar visdažādākajām tehnikām. Nepieciešams nepārtraukts uzmundrinājums, stimuls. Mierīgs un agresīvs vienlaikus. Vēzim patīk, ja viņš tiek komandēts un pakļauts.

LAUVA

LAUVU DĀMAS: Ko Lauva vēlās, to Lauva iegūst. Mēdz atstāt rētas. Provokatīvas guļamistabā. Izrāda savu ķermeni visā tā skaistumā, sniedzot partnerim vēl lielāku sajūsmu.

LAUVU KUNGI: Vienkāršs noteikums: nekaitini, ja nezini, vai spēsi apvaldīt. Milzīga seksuālā apetīte. Mīl pakļaut. Un allaž izrāda, cik ļoti viņam patīk process.

JAUNAVA

JAUNAVU DĀMAS: Mīl ķircināt – liek partnerim gaidīt, līdz viņš sasniedz punktu, kurā viegli zaudēt paškontroli. Reizēm izbauda, ja tiek sodītas. Uztver mīlu kā mākslu.

JAUNAVU KUNGI: Kautrīgi, bet īstajam brīdim pienākot, ir gatavs mesties piedzīvojumos. Sarunas ir viens no lielākajiem stimuliem. Nav pārāk radošs, bet strādā kārtīgi, lai sniegtu visaugstāko baudu.

Lasi arī: 4 zodiaka zīmes, kuras ir visneķītrākās

SVARI

SVARU DĀMAS: Drāma ir piemērotākais vārds, kas raksturo Svarus. Izteikti sievišķīgas un gaumīgas – itin visā, ko dara. Kad pareizi ar viņām apejas, gatavs teikt „JĀ” gandrīz visam.

SVARU KUNGI: Gatavi izbaudīt pavisam jaunus apvāršņus. Svariem piemīt pacietība, kas nepieciešama attiecībās ar dāmām. Ja pamanīs, ka dāmas drēbes ir viegli novelkamas, ar grūtībām atturēsies tās nenovilcis.

SKORPIONS

SKORPIONU DĀMAS: Gatavas eksperimentiem un meklējamiem. Apzinās, ka erotika nav tikai fiziska. Dāma uz ielas, nebēdne palagos. Nepieņem atteikumus – būs valdzinošas tik ilgi, līdz panāks savu.

SKORPIONU KUNGI: Dzīvnieks gultā! Mēdz kost un skrāpēt. Mazliet ar mazohistiskām novirzēm, saglabājot visu normas robežās. Mīl izvest mīlas dzīvi ārpus palagiem.

STRĒLNIEKS

STRĒLNIEKU DĀMAS: Mīl dabu un brīvību, ko tā sniedz – itin visās jomās. Pēkšņas un neparedzamas. Neiebilst, ja partneris ir tāds pats. Mīl ķircināt līdz robežai, kurā partneris zaudē kontroli.

STRĒLNIEKU KUNGI: Pirmais, lai pamēģinātu jaunu pozu. Erotisko masāžu eksperts. Ātrs. Apzinās savas spējas un liek tās lietā.

Lasi arī: Neķītrais horoskops: kura zodiaka zīme ir visneķītrākā?

MEŽĀZIS

MEŽĀŽU DĀMAS: Negaida pārāk ilgu priekšspēli – ātri vien gatavas mesties piedzīvojumos. Nav ieinteresēts pārāk lielā daudzveidībā. Mīl dominēt. Mēdz uztvert mīlēšanās aktu kā sacensības, kurās uzvar lielākais ieguvējs.

MEŽĀŽU KUNGI: Plānotājs un shēmotājs. Dod priekšroku sievietēm, kas zina, ko grib. Izturīgs. Kontrolēs sevi, līdz liks partnerei sajūsmā kliegt.

ŪDENSVĪRS

ŪDENSVĪRU DĀMAS: Mierīgas un lēnīgas, bet „kas lēnu nāk, tas labi nāk”. Neticami radošas. Tic, ka viss, kas sniedz partnerim baudu, ir procesa un mācīšanās vērts.

ŪDENSVĪRU KUNGI: Nekad neuztver sievieti kā tikai seksa objektu. Brīvs savās darbībās un iztēlē. Sieviete, kas zina, ko grib, būs neizsakāmi laimīga ar Ūdensvīru. Nemīl atteikumu.

Lasi vēl: Seksuālās saderības horoskops

ZIVIS

ZIVJU DĀMAS: Prot veikt pareizos gājienus. Seksuāli liberālas. Izbauda plaša spektra iespējas. Ja fantāzijas sakrīt ar partnera fantāzijām, iznākums var būt arī eiforija.

ZIVJU KUNGI: Nepacietīgi. Vēlās partneri ar neierobežotu seksuālo apetīti, jo uzskata, ka ir spējīgi to apmierināt. Mīl tikt pakļauts. Ātri vien kļūst atkarīgs no pieskārieniem un glāstiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru