Nemeklē dzīves aicinājumu – ļauj, lai tas atrod tevi! 3 padomi, kā tam ļauties

1.Pārstāj meklēt “aizraušanos” – ļauj, lai tā pati tevi atrod piemērotā laikā un piemērotā vietā.

Centieni „piespiest” sevi darīt kaut ko pret savu gribu bieži vien ir pakļauti neveiksmei it īpaši karjeras izvēlē. Labākus rezultātus iespējams sasniegt, ja tu dabīgi atteiksies no pārāk lielas kritizēšanas un vienkārši turpināsi uz kādu no nākamajiem diviem soļiem. Visums var tev palīdzēt saprast, kas ir tavs aicinājums. Tādēļ tas ir arī pieņemami, ka tu nemeklē neskaitāmus karjeras testus un neveic milzīgus izpētes darbus, bet paļaujies uz Visumu.

Atrast savu aicinājumu patiesībā nemaz nav tik sarežģīti, jo visbiežāk tas pats atrod tevi!

2.Esi pozitīvs un pacilāts.

Jo pozitīvāks tu esi, jo lielāka ir iespēja, ka tieši tu atradīsi savu karjeru un īsto aicinājumu ātrāk, kas tevi patiesi padarīs laimīgu. Balstoties uz enerģijas pievilkšanās likumu, mēs sev piesaistām tādu vidu, kādu paši veidojam un izstarojam ar savu auru. Pozitīva un kaislīga, jautra enerģija piesaista sev pozitīvu un jautru atmosfēru, kurā noteikti tev patiktu atrasties. Daži vienkārši padomi, kā kļūt pacilātam un pozitīvam – dodies atpūsties ar draugiem vai sarīko pārsteigumu kādam svarīgam cilvēkam, patiesībā – tu vari izdomāt jebko, kas tev patīk, kaut vai lasīt grāmatas.

3.Dari to, ko vēlies, tad, kad to vēlies.

Šī ir tā saukto „kanālu” ideja. Nav pat svarīgi, vai tu tai tici, bet tā reāli strādā. Galvenās tās noteikums ir nedarīt neko tikai tādēļ, ka tev šķiet, tas ir jādara. Centies salauzt savu rutīnu un izkļūt no ierastā ritma. Centies sekot savām sajūtām, dari to, ko vēlies. Sākumā tas var būt pagrūti taču dienas gaitā mēģini sev pēc iespējas vairāk uzdot jautājumu: „Ko tu gribi darīt?”. Ja šis padoms šķiet nereāls un diena ir „pilna” ar darbiem, kas paveicami, tas nenozīmē, ka nevar izvēlēties kā tos darīt. Piemēram, sāc darīt nepatīkamās lietas ar vispatīkamāko no tām, tad pajautā sev, vai tu gribi turpināt. Ja esi ar mieru darīt nākamos darbus, tas nozīmē, ka tu saproti, cik svarīgi tie ir un savā ziņā tu tos vēlies pildīt.

Protams, kad jautrās un interesantās iespējas parādās, nevilcinies ne mirkli un tver tās! Jo vairāk tu iepazīstināsi sevi ar prieku un izklaidēm jo tava dzīve kļūs labāka.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru