Neticami! Reāli pierādījumi tam, ka citplanētieši nolaupa cilvēkus

Tiek apgalvots, ka eksistē materiāli pierādījumi tam, ka NLO nolaupa cilvēkus. Runa ir par implantiem – sīkiem priekšmetiem, kas nesaprotamā veidā būtu nonākuši cilvēku ķermeņos. Žurnālā „UFO Journal” publicēts Rodžera K.Leira raksts, par to, kā viņš pats personīgi izņēmis implantus no cilvēku ķermeņiem.

No 1995.līdz 2000.gada februārim Leira vadībā notikušas deviņas šādas implantu izņemšanas operācijas. Par pirmajām astoņām operācijām Leirs stāsta, ka to rezultātā no pacientu ķermeņiem izņemti deviņi implanti, kas neizprotamā veidā nonākuši zem cilvēku ādas. Trīs implanti bijuši nemetāliskas dabas, bet pieci – nemetāla. Viens no tiem izrādījis vienkārša medicīnas mēģenes atlūza. Bet pārējiem pieciem bijušas visai interesantas fizikālās īpašības.

Nemetāla implanti izskatījušies kā pelēcīgi bālgani zirnīši, bet metāliskie bijuši klāti ar dīvainu, pelēku apvalku, kas nav bijis noņemams pat ar ķirurģisko skalpeli. Leirs arī teicis, ka šie implanti „uzvedušies” ļoti dīvaini. Brīžiem bijuši cieti kā akmens, tad atkal pārvērtušies želejveidīgā masā, lai pēc tam atkal ieņemtu cietu agregātstāvokli. Un tikai pēc 24 stundu žāvēšanas, pētniekiem izdevies piekļūt metālisko implantu apvalkam, lai to noņemtu un veiktu ķīmisko analīzi.

Nemetāliskie implanti saturējuši trīs organisko audu – proteīna (olbaltuma), keratīna (ragvielas) un metāla – apvienojumu. Nekad tāds līdz šim medicīna vēl nebija izmantots.

Analīzēs izrādījies, ka nemetālu implantu metāliskie apvalki saturējuši veselus 11 ķīmiskos elementus. Pētnieks apgalvojuši, ka metālisko elementu kombinācija ir kaut kas pavisam jauns un šķietami neiedomājams! Interesanti arī, ka implanti, pirms izņemti no pacientu ķermeņa, izstarojuši apmēram trīs miligausus stipru elektromagnētisko lauku, bet, pēc izņemšanas, šī īpašība pazudusi. Kā arī pats apvalks ap nemetālisko elementu bijis piestiprināts ar sīkiem caurumiņiem metālā – ar tādu tehnoloģiju, kas mūsdienu zinātnei vēl neesot zināma.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru