No visām Zodiaka zīmēm, šie 5 ir vislabākie meļi

VĒZIS

Vēži ir apdāvināti ar iespaidīgu iztēli (tas palīdz, ja grasies kādam melot) un viņi viegli spēj iedomāties nepatiesus scenārijus. Tāpat Vēzim padodas melu izdomāšana jebkurā brīdī.

Vēži citiem var šķist aizdomīgi un neuzticami, tas, savukārt, liek Vēzim kļūt dusmīgam un manipulatīvam. Visbiežāk šīs zīmes pārstāvji melos “slidenās” situācijās, lai izvairītos no nepatikšanām.

Velti laiku, lai pārdomātu to, ka neviens necenšas tev ieriebt. Uzticies cilvēkiem, kurus mīli un centies saprast, ka meli var iznīcināt attiecības, uz kurām tu liec lielas cerības.

LAUVA

Lauvas ir ārkārtīgi dramatiski. Nav brīnums, ka viņi ir tik teatrāli. Lauvas mīl būt vadībā un atrasties uzmanības centrā – viņu harisma ir tā, kas padara viņus par lieliskiem meļiem. Lielākoties Lauva melo, lai padarītu sevi labāku citu acīs. Bieži vien tiek pārspīlētas viņu spējas, tikai tādēļ, lai viņi izklausītos labāki itin visā.

Lasi arī: Apsūdzēts melos – Uzzini, kā šādā situācijā rīkojas katras zīmes pārstāvis

SVARI

Svari ir izcili meļi, tomēr jāņem vērā tas, ka viņi nekad nemelo ļaunu nodomu vadīti. Viņi augstu vērtē harmoniskas attiecības, tādēļ dažkārt nākas melot, lai izvairītos no nepatīkamiem starpgadījumiem. Svari bez sirdsapziņas pārmetumiem var pateikt, ka tava jaunā frizūra izskatās lieliski, pat tad, ja tā ir pavirša vai nevienāda. Šīs zīmes pārstāvji domā, ka meli ir nekaitīgi un tie lieti noder, lai neaizvainotu citus.

Jāsaprot, ka nepiekrišana vai neērtības ir normāla parādība. Pašsaprotami, ka nevienam nepatīk justies dīvaini, tomēr šādās situācijās nav jāmelo. Esi atklāts un cilvēki tevi mīlēs tieši tā pat, kā iepriekš.

MEŽĀZIS

Mežāži ir praktiski un nopietni. Parasti viņi ir patiesi, tomēr, bieži vien viņi zina, ka jāmelo, lai virzītu lietas uz priekšu. Piemēram, Mežāzis, kurš vēlas ātrāk tikt prom no randiņa, samelos, ka viņam ir daudz darāmā. Šajā zīmē dzimušie dod priekšroku baltajiem meliem, lai neiekļūtu nepatīkamās situācijās. Mežāža tendence iedomāties sliktāko scenāriju patiesi parāda viņa sliktākās īpašības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru