Noskaidro, kāds mīlnieks gultā ir katras Zodiaka zīmes pārstāvis

Kuras Zodiaka zīmes ir izteikti seksuālas, bet kuras – ne tik ļoti?

Ja kādam gulta patīk uzņemties līdera lomu, tad kāds cits vēlas tikt pakļauts partnera manipulācijām. Dažas zodiaka zīmes ar seksu var nodarboties, nejūtot neko pret otru, bet citi tam ir gatavi tikai tad, kad jūt, ka viņiem ir izveidojusies emocionāla saikne savā starpā.

Lasi arī: Katras Zodiaka zīmes seksīgākā īpašība. Kāda ir tava?

Kā ir ar tevi?

Auns

Šajā ziņā Auni uzņemas līdera lomu un var būt arī karstasinīgi, par ko jāpateicas Marsa ietekmei. Šiem Auniem patīk riskēt, darīt kaut ko publiski vai vietās, kur viņus var pieķert. Auni nemēdz būt ļoti piesardzīgi, un attiecībā uz seksu viņi ir tieši – gluži tāpat kā visās citās dzīves jomās. Viņi visu kontrolē, tāpēc būtu grūti atrast kādu pakļāvīgu Aunu. Ja vēlies riskēt un ļaut sevi kontrolēt, tad Auns tev varētu būt piemērots.

Vērsis

Sekss viņiem ir neatņemama dzīves sastāvdaļa, tomēr viņš tajā neredz tikai fizisku tuvību, bet arī divu dvēseļu savienošanos. Svarīga ir emocionālā tuvība un saderība, lai sekss Vērsim būtu patiesi baudāms. Šis cilvēks ir gatavs izmēģināt arī kaut ko traku un nebijušu. Šim cilvēkam patīk pieskārieni, tāpēc tie ir neatņemama seksa un attiecību sastāvdaļa. Viņi ir maigi un romantiski, tāpēc priecāsies arī par šāda veida pārsteigumiem.

Dvīņi

Guļamistabā Dvīņiem patīk būt galvenajiem, un pakļaušanās īsti nav viņu dabā. Viņiem ļoti svarīga ir komunikācija un vārdi, tāpēc Dvīņiem patīk neķītras sarunas. Viņi labprāt eksperimentē, riskē, un ļaujas spontānām seksuālām aktivitātēm tur, kur viņus varētu pieķert vai arī pilnīgi nepiemērotās vietās.

Vēzis

Viņš nevēlas tikai pliku seksu, viņam ir svarīgi, lai jūsu starpā būtu emocionāla tuvība un mīlestība. Būtiski otru cilvēku izjust ar sirdi un dvēseli, tad arī sekss ir baudāms. Vēži parasti nemēdz piekrist vienas nakts sakariem.

Lauva

Viņu neinteresē nekas ikdienišķs un garlaicīgs, Lauvām ir nepieciešama kaisle, jūtas un drāma – pat gultā. Lauvām ir diezgan liels ego, tāpēc to nepieciešams apmierināt ar neskaitāmiem skūpstiem un glāstiem. Lauvai patīk būt dominējošam un justies teju pielūgtam.

Lasi arī: Uzzini, ar kuru Zodiaka zīmi tev ir vislabākā saderība gultā!

Jaunava

Viņš zina, kāds sekss ir labs sekss, un prot sniegt savam partnerim neaizmirstamas sajūtas. Kaut arī ārēji rada ļoti kārtīga, nosvērta un auksta cilvēka tēlu, gultā viņi ir īsti maniaki! Viņi parasti zina, kā partnerim sniegt neaizmirstamu baudu. Tomēr par viņa seksualitāti zina tikai retais, jo šie cilvēki noteikti neizvēlas gulēt ar kuru katru.

Svari

Pat seksā Svariem ir būtiski izjust otra cilvēka rūpes un maigumu. Viņiem ir svarīgi, lai sekss būtu juteklisks un romantisks. Nebaidies no dažādiem pārsteigumiem, kas šos intīmos mirkļus padarītu vēl aizraujošākus – Svari to noteikti novērtēs!

Skorpions

Skorpionu seksuālajai enerģijai piemīt magnētisks spēks. Tev nemaz nav Skorpionam jāpieskaras, lai to sajustu, tā ir kā vāra nojausma, ka Skorpions zina ko tādu, ko tu nemaz nenojaut, tas tiek kombinēts ar klusu ego un tumšo enerģiju. Ņemot vērā to, ka pār Skorpionu valda Marss un Plutons, viņi ir īpaši seksuāli aktīvi. Viņi ir gatavi gandrīz jeb ko izmēģināt vismaz vienu reizi, kā arī var šķist nedaudz perversi savā būtībā. Sekss ar Skorpionu nav domāts vienkārša seksa cienītājiem.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām visvairāk patīk neķītras gultas izklaides

Strēlnieks

Katru reizi gatavi ierosināt kaut ko jaunu un nebijušu. Viņi ir īsteni piedzīvojumu meklētāji un ir gatavi nodoties mīlas rotaļām arī ārpus gultas vai pat mājas. Viņi ir neatkarīgi un patstāvīgi, tieši tāpēc gatavi atdoties kaislīgai mīlestībai, kur jūtas no otra atkarīgāki un partnerim tuvāki, un tur arī labprāt izmēģina kaut ko jaunu un nebijušu.

Mežāzis

Mežāži ir ļoti ambiciozi, un gatavi apmierināt savu partneri arī gultā. Šiem cilvēkiem parasti patīk dominēt, viņi zina, ko grib, un kā to panākt. Mīlas rotaļās ar Mežāzi reizēm var izjust pat sadisma piesitienu. Sieviete – Mežāzis ir viena no kaislīgākajām mīļākajām, taču ne visi partneri ir viņai piemēroti. Vīrietim – Mežāzim gultā patīk būt noteicējam, tāpēc viņš savu partneri var sasiet vai arī izvēlēties tās pozas, kas būs interesantas tieši viņa fantāzijai.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs pēc eksperimentiem tiecas ne tikai dzīvē, bet arī gultā. Attiecībās ar viņu ir nepieciešama biežāka komunikācija par to, kas otram patīk vai nepatīk. Ieteikt dažādas idejas par to, ko vēl varētu pamēģināt, gatavi ir tikai tad, kad pie otra jau ir pieraduši.

Lasi vēl: TOP 4 pašas seksīgākās un kaislīgākās Zodiaka zīmes – vai tava zīme ir sarakstā?

Zivis

Kaislīgi, bet tai pat laikā mīļi un maigi, tāpēc seksā mēdz būt ļoti aktīvi un dinamiski mirkļi, taču citreiz ļoti maigi un mīloši. Svarīgas ir jūtas un emocionālā saderība, lai Zivīm sekss būtu īpaši baudāms.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru