Noskaidro, kāda ir tava saderība ar savas Zodiaka zīmes pārstāvi!

AUNS + AUNS 

Šis ir kodoltermisks savienojums, jo abi partneri ir ļoti greizsirdīgi un kaislīgi, kā arī, protams, viņi visu laiku badīsies, jo neviens negribēs iziet uz kompromisiem. Tas arī ir tas, kas šādām attiecībām var pielikt punktu, jo nogurs viņi abi, taču, ja viņi pārvarēs savu stūrgalvību, ir izredzes izveidot ļoti ciešas ilgtermiņa attiecības.

VĒRSIS + VĒRSIS

Šī ir ļoti laba savienība, jo abi partneri ir mierīgi un līdzsvaroti, kas noteikti padara viņus par visnotaļ efektīvu pāri. Viņu domas un rīcība ir vērstas vienā un tajā pašā virzienā, kas vēl vairāk šo savienību nostiprina, taču viņiem noteikti būtu jāpievērš uzmanība tam jautājumam, kas saistīts ar ģimenes budžeta sadali, jo šis ir viens no retajiem jautājumiem, kas var ierosināt konfliktu.

Lasi vēl : Zodiaka zīmju saderības tabula – ar kuru tev ir vislabākā saderība?

DVĪŅI + DVĪŅI

Šiem diviem kopā noteikti ir ļoti jautri, jo viņus vieno kaisle, mīlestība pret piedzīvojumiem un viegla attieksme pret dzīvi, taču agri vai vēlu viņiem nākas nolaisties uz zemes, lai sāktu risināt svarīgus jautājumus, un tas ir brīdis, kad arī šīs rozā brilles krīt. Ja šis pāris spēs kaut kādā veidā pieveikt rutīnu un radīt stabilu attiecību pamatu, tad šī savienība var izrādīties diezgan veiksmīga.

VĒZIS + VĒZIS 

Šie abi partneri ir ļoti prasīgi un arī pārāk viegli aizvainojami, kas nozīmē to, ka strīda laikā katrs no viņiem var vienkārši paslēpties savā “čaulā” un īgni gaidīt. Vēžiem atliek vien samazināt savu prasību līmeni un iejusties partnera ādā, lai atrastu kaut kādus kompromisus. Intuīcija un spēja diezgan dziļi domāt noteikti palīdzēs šiem abiem partneriem to izdarīt, kas nozīmē, ka tādā gadījumā arī viņu savienība var būt visnotaļ veiksmīga.

LAUVA + LAUVA

Šīs uguns zīmes abi pārstāvji ir tik ļoti ambiciozi un apzinīgi, ka diez vai gribēs viens otram piekāpties, jo Lauvas taču ir līderes jebkurā gadījumā – kā gan sadzīvot diviem līderiem?! Šī ir ļoti sarežģīta savienība, kas var kļūt veiksmīga tikai tādā gadījumā, ja viens no partneriem labprātīgi atdos varas grožus otram partnerim.

Tevi varētu interesēt: Zodiaka zīmju saderība: ar kuru tev varētu izveidoties vislabākās attiecības?

JAUNAVA + JAUNAVA

Šī ir visnotaļ veiksmīga savienība, jo abiem šīs zīmes pārstāvjiem noteikti ir galva uz pleciem – viņi ir racionāli un ļoti apdomīgi domājoši. Katram no viņiem ir iespēja attīstīties un atbalstīt vienam otru katra paša centienos. Konfliktu iespējamība eksistē, taču tie noteikti nebūs tādi, kas varētu spēt šo stipro savienību izpostīt.

SVARI + SVARI 

Iespēja būt laimīgiem kopā šim pārim noteikti ir, taču katram no viņiem noteikti ir jāiemācās panākt otram partnerim pretī un pārvarēt savas šaubas, jo noteikti nav vērts apvainoties un rakties pagātnē. Vislabākais – atrisināt konfliktu, izdarot pareizos secinājumus un dzīvojot tālāk.

SKORPIONS + SKORPIONS

Šie divi viens pret otru diezgan ilgu laiku var izjust kaisli, taču eļļu ugunij pielies pārliekā emocionalitāte un pat daža laba histērija, ar kuru Skorpioniem sadzīvot varētu būt ļoti grūti.

STRĒLNIEKS + STRĒLNIEKS 

Šie divi ir konkurenti, kuri sapņo par to, kā viens otru varētu pārspēt visās dzīves sfērās, jo viņi ar tādu azartu sacenšas, ka bieži vien aizmirst par mīlestību. Rezultātā šīs jūtas viņus pamet pavisam, atstājot viņu starpā tikai katra paša personīgās ambīcijas, kas padara šo savienību ļoti grūtu, taču ne neiespējamu.

MEŽĀZIS + MEŽĀZIS

Šo abu zīmju pārstāvjiem noteikti sakrīt vērtību sistēma, jo attiecības ar darbu un naudu viņiem ir ļoti cienījamas. Ja viņi spēj viens otram piekāpties, kas šim pārim nebūt nav viegls uzdevums, tad tas noteikti pakāpeniski var šo savienību tikai stiprināt.

ŪDENSVĪRS + ŪDENSVĪRS

Viņu draudzība ir ļoti cieša, taču, kas attiecas uz mīlestību – tur viss ir sarežģītāk, jo Ūdensvīri attiecībā viens pret otru bieži vien ir diezgan egoistiski. Abpusēji apvainojumi pakāpeniski iznīcina šīs mīlestības jūtas, taču, ja viņi pie sevis piestrādās, viņu attiecībā nekas netraucēs.

Lasi arī: Mīlestības horoskops: Saderība, komunikācija, sekss

ZIVIS + ZIVIS 

Saderība ir tikai šķietama, jo abi partneri lidinās pa mākoņiem un ir sapņotāji. Viņi nevēlas saskarties ar cietsirdīgo pasauli un tās problēmām, līdz ar to tas padara šo savienību diezgan trauslu. No otras puses – viņi, protams, labi saprot viens otru, ir apveltīti ar lielisku intuīciju un emocionalitāti, kas nozīmē to, ka viņu garīgā saite var būt diezgan stipra. Galvenais – neaizmirst nolaisties uz zemes, kur noteikti būs jātiek galā ar svarīgām problēmām un jācīnās.

Avots:

zeltene

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru