Noskaidro, ko katra zodiaka zīme vēlas redzēt savā otrajā pusītē

 

 

Lauva

Lauvai nepieciešams kāds, kurš lieliski spēj saprast sarkasmu. Tam noteikti jābūt kādam, uz kuru Lauva vēlas atstāt labu iespaidu. Svarīga ir arī spēja garīga līmenī savienoties ar šo cilvēku. Viņam noteikti jābūt pašpārliecinātam, jārūpējas par Lauvu un jācenšas viņš izzināt.

Jaunava

Jaunava iemīlēs cilvēku, kurš labprāt viņu izvedīs sabiedrībā. Jaunavas otrajai pusītei noteikti jāspēj novērtēt viņas inteliģence, jārūpējas par viņu, jābūt gatavai nebeidzamām sarunām. Šim cilvēkam jāspēj aizstāvēt savs viedoklis, turklāt viņam jābūt piezemētam.

Svari

Svaru mīļotajam jābūt talantīgam, romantiskam, impulsīvam un tādam, kuru nav viegli aizvainot. Šim cilvēkam jāspēj būt bezgala koķetam, tajā pašā laikā arī tādam, ar kuru būtu vēlme veidot nākotnes plānus. Vairāk par visu, Svari vēlās otro pusīti, kurai līdzināties, uz ko tiekties.

Skorpions

Skorpionam vajadzīgs godīgs mīļotais cilvēks, kāds, kurš liks viņam sasniegt visus mērķus. Šim cilvēkam jābūt neatkarīgam, viņam noteikti jābūt pievilcīgām acīm un aizraujošam skatienam. Skorpions nespēj ciest izlēcējus un glaimu diedelētājus. Viņa otrajai pusītei jābūt neticami stūrgalvīgai.

Lasi arī: Saderība mīlestībā ar katras zodiaka zīmes pretējā dzimuma pārstāvi – īss raksturojums

Strēlnieks

Strēlnieks iemīlēsies cilvēkā, kura sabiedrība viņam šķitīs kā narkotikas. Šim cilvēkam jābūt nedaudz noslēpumainam, lai Strēlnieks saglabātu interesi viņa izzināšanā. Strēlnieka otrajai pusītei jāspēj saskatīt viņā tas labākais, pašam šim cilvēkam jābūt unikālam, pozitīvi noskaņotam un asprātīgam.

Mežāzis

Mežāzim nepieciešams kāds, kurš viņu spēs izaicināt, tāpat šim cilvēkam jābūt aizsargājošam, viņam noteikti jāpiemīt lieliskai humora izjūtai. Turklāt šim cilvēkam jāatzīstas, ka viņš vēlas atstāt tikai to labāko iespaidu uz Mežāzi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram īsti piemērots būs kāds piedzīvojumu mednieks, šim cilvēkam jāspēj sniegt māju sajūta, jāiemāca, kas ir patiesa mīlestība, kā arī vienmēr jābūt gatavam aizstāvēt Ūdensvīru. Šīs zīmes otrajai pusītei jābūt uzmanīgai pret citu jūtām.

Zivis

Zivju otrajai pusītei jābūt tādai, kurai viņas vēlas parādīt savus sasniegumus, šim cilvēkam vienmēr jābūt līdzās un jāsniedz atbalsts. Šim cilvēkam jābūt drosmīgam, kaislīgam, un dzīvē jātiecas pēc tā paša, ko vēlas gūt Zivis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru