Noskaidro, kuras zodiaka zīmes vienmēr saka to, ko domā

Ir tādi cilvēki, kuru spēkos nav izstāstīt skarbo patiesību, bet citiem tas prasa milzīgas pūlas. Kā ir ar tevi?

Zodiaka zīmes sakārtotas secībā no zīmes, kurai ir vislielākā iespēja izstāstīt taisnību līdz zīmei, kura vislabāk izvēlas paklusēt. Kurā vietā ierindojies tu?

Strēlnieks, Vērsis, Auns nekavēsies, izstāstot taisnību. Nereti šī taisnības stāstīšana izpaudīsies kā sava viedokļa izteikšana kādā strīdīgā jautājumā, kur kāds ass komentārs situāciju var tikai pasliktināt. Nereti impulsīvas reakcijas vadīti, nereti vienkārši neuztraucoties par to, ko par viņiem domās apkārtējie.

Jaunava, Ūdensvīrs, Skorpions ne vienmēr teiks taisnību, taču, ja to darīs, tad visu būs pārdomājuši un izvērsuši līdz pēdējai detaļa. Turklāt, viņu viedoklis bieži vien ir kritisks, kas daudzus var aizskart. Īsāk sakot, ja jums ir nepieciešams kāda cilvēka viedoklis, kur jo īpaši būtu jāsaskata trūkumi, nekoncentrējoties uz labākajām lietām, tad prasiet padomu Jaunavai, Ūdensvīram vai Skorpionam.

Mežāzi, Vēzis, Zivis reti kad sprauksies ar savu kritiku tur, kur to nevajag. Šie cilvēki izvēlas paklusēt un ļauj citiem izpausties. Viņi drīzāk mēģinās koncentrēties uz labākajām lietām, un sliktāko paturēs pie sevis.

Dvīņi, Lauva, Svari izvēlēsies paklusēt, un uzreiz taisnību neteiks. Šie cilvēki daudzas lietas labāk izvēlās noklusēt, nevis paust skaļi un plaši. Necieš konfliktus. Dvīņi nevēlas bojāt attiecības ar citiem, kā arī viņiem ir divējāda daba, Svari nevēlas bojāt savu reputāciju un izskatīties slikti citu acīs, taču Lauva ir tas cilvēks, kurš acīs saka vienu, bet aiz muguras ko citu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru