Kā uzvedas katra zodiaka zīme, kad ir nelaimīga

Pazīmes, kas liecina par katras zodiaka zīmes “salūšanu”! Vai atpazīsti sevi?

Auns

Kļūst nerunīgs, skatās uz citiem vai tos novēro, ir viegli aizkaitināms, viegli padodas dažādu izaicinājumu priekšā un šķiet slinks.

Vērsis

Neregulāri ēšanas paradumi, Vērsis kļūst kluss un ierāvies sevī, viņš ir noguris un iztukšots. Ja Vērsis redzams raudam, tad viss ir ārkārtīgi slikti.

Dvīņi

Dvīņi uzvedas rupji un vienaldzīgi, cenšas izolēt sevi no citiem cilvēkiem, runā daudz mazāk kā parasti.

Vēzis

Atsevišķos gadījumos Vēzis var kļūt nikns, kliegt, atgrūst citus cilvēkus no sevis. Viņa emocijas ir nepastāvīgas un svārstīgas, Vēzis vai nu ēd visu pēc kārtas vai vispār atsakās no ēdiena.

Lasi arī: Indiešu horoskops un 27 nakšatras; Ko tās vēsta par raksturu un seksualitāti

Lauva

Kļūst nikns, no malas acīmredzams, ka viņš nevēlas ne ar vienu runāt, Lauva atbild rupji, viņš ir ierāvis galvu plecos un nav tik atraktīvs kā ierasts. Viņš nesmejas par jokiem un pauž atklātu pesimismu.

Jaunava

Jaunava maz guļ, izvairās no cilvēkiem, runā krietni mazāk kā ierasts. Viņa izskatās nogurusi un uzvedas rupji, viņai šajā brīdī neinteresē neviena cita cilvēka domas un jūtas.

Svari

Svari izskatās saguruši, viņi cenšas atrast plecu uz kura paraudāt un kuram uzticēt savas problēmas, parasti gan viņi galu galā saka: “Nesatraucies par to.” Viņi vairs nav tik optimistiski kā ierasts.

Skorpions

Skorpions visu uztver personiski, viņš pauž sarkasmu un nicinājumu pret citiem cilvēkiem, sūdzas un var pat tavā priekšā sākt raudāt. Viņš neteiks, ka viņam vajadzīga palīdzība vai draudzīgs apskāviens, Skorpions centīsies uzvesties cik vien normāli spēs.

Lasi vēl: Labāko sievu tops; Vai tava zodiaka zīme ieņem pirmo vietu?

Strēlnieks

Strēlnieks pārstāj rūpēties par visu, nesmejas, atsvešinās no cilvēkiem, nerunā ne ar vienu. Ļoti iespējams, ka viņš uz pāris dienām pazūd, nevienam nepasakot, kurp devies.

Mežāzis

Tas ir skaidro redzams viņa sejā. Mežāzis apšauba itin visu, ko dara, viņš vēlas par to ar kādu parunāt, bet nezina kā iesākt šo tematu. Viņš kļūst ārkārtīgi kluss un teju vai nemanāms.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs uzvedas rupji, kļūst intravertāks, ja tas iespējams paliek tikai mājās un neiziet no tām, viņš nerunā ar cilvēkiem un viņam rodas miega traucējumi.

Zivis

Zivis visvairāk no visām zīmēm distancējas no cilvēkiem un izvairās no runāšanas ar tiem, raud paslepus, tā lai citi par to nenojaustu. Viņas neliekas ne zinis un neinteresējas par lietām, kuras agrāk bija saistošas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru