Noslēpumu horoskops: Ko tu nevienam nevēlies atklāt, atbilstoši horoskopam?

 

Vēzis Viņi parasti izvēlas palikt tur, kur viņiem ir ērti, un neiziet no savas komforta zonas. Baidās tikt sāpināti un apvainoti.

Lauva Viņi to var neatzīt, taču Lauvām svarīgi ir izcelties. Vai nu ar savu stilu, ārējo izskatu vai uzvedību, tā ir viņu dzīves neatņemama sastāvdaļa. Attiecībās esot, ar prieku klausās komplimentus no citiem pretējā dzimuma pārstāvjiem un izjūt viņu uzmanību.

Jaunava Kaut arī no sākuma Jaunava var likties kā ļoti pozitīva būtne, viņus ir visai viegli izvest no pacietības, taču šo iezīmi viņi cenšas maksimāli noslēpt, par sevi radot maksimāli labu iespaidu.

Svari Viņi ir neglābjami romantiķi un viņu vislielākās bailes ir palikt vienam pašam. Viņiem ir svarīgi, ka ir kāds, kas viņu atbalsta un saprot. Daudzi Svari nespēj būt vieni, viņiem nepieciešamas attiecības. Ja jūtas nesaprasti, var ieslīgt depresijā.

Skorpions Ārēji var likties ļoti stipri, bet patiesībā viņi ir vēl emocionālāki par Zivīm, taču to cenšas noslēpt. Tu nekad neredzēsi kā Skorpions raud, jo viņš pārdzīvo vientulībā, kad neviens neskatās. Baidās tikt pamesti novārtā un atstāti vientulībā.

Strēlnieks Viņi necieš rutīnu un ikdienas pienākumus, kā arī sevis parādīšanu no tādas puses, kur viņš izskatās vājš. Nekas viņus nebiedē vairāk par ierobežotību.

Mežāzis Viņi ir īsti darbaholiķi, taču iemesls tam ir bailes no izgāšanās. Viņi nevēlas izjust pazemojumu un kaunu, tāpēc cenšas no tā maksimāli izvairīties. Šīs bailes viņus nereti motivē gūt dažādus panākumus.

Ūdensvīrs Viņi necieš kādam sekot, vēlas būt neatkarīgi līderi, taču to ne vienmēr izrāda. Bieži vien jūtas neapmierināti, ja nav pabijuši vienatnē un sakārtojuši domas.

Zivis Pat 25 gadu vecumā var uzvesties kā mazs bērns, kuram iztēle strādā izteikti labi. Darba vidē to centīsies neizrādīt, taču draugi un ģimene zina, ka viņa sirdī vēl joprojām dzīvo bērns.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru