Pārsteidzoši precīzi fakti par katru zodiaka zīmi; vai piekrīti?

Katras Zodiaka zīmes pozitīvās īpašības, par kurām zina tikai retais!

Auns
Auns vienmēr smagi strādā nākotnei. Šī zīme ir kā bišu māte, kura uzņemas atbildību un iedrošina apkārt esošos darīt visu iespējamo.

Vērsis
Vērsis pastāvīgi liek tev minēt, kur gan palicis tikko vēl klātesošais stress. Šī zīme ir kā pazudušais puzles gabaliņš, kurš 10 mēnešus vēlāk atrodas zem gultas.

 

Dvīņi
Ar Dvīņiem kopā pavadītais laiks ir nebeidzama jautrība, viņi nebaidās no tenkām un dalās savos uzskatos. Šī zīme ir kā saule un mēness, kuri pastāvīgi rotē un maina skatu punktu.

Vēzis
Vēzis liek visiem justies droši un labi, lielākoties viņš ir ļoti uzticams. Šī zīme atgādina ietīšanos siltā, mīkstā segā.

Lauva
Lauva ir stūrgalvīgs un vienmēr cīnās par to, kam tic. Šī zīme atgādina iešanu pret vēju.

Jaunava
Jaunava zina, ko teikt un māk iepriecināt cilvēkus mirkļa laikā. Šī zīme ir kā tava mīļākā dziesma, kas pirmā atskan no visa plašā dziesmu saraksta.

Svari
Svari spēj atrast skaisto it visā, viņu prāts ir ļoti sarežģīts un vienmēr možs. Šī zīme ir kā ar lūpu krāsu uzrakstītas rindas uz spoguļa vai iegrebums labierīcību durvīs.

Skorpions
Skorpions spēj redzēt tālāk par problēmsituāciju, viņš apsver visu cilvēku jūtas, jo viņam patīk redzēt visus laimīgus. Šī zīme ir varavīksne pēc vētras.

Strēlnieks
Strēlnieks nebaidās uzņemties atbildību un padarīt nepieciešamo, viņš palīdz citiem, pats paliekot mierīgs. Šī zīme atgādina okeāna viļņu skaņas.

Mežāzis
Mežāzis koncentrējas uz savu mērķu sasniegšanu un sasniedz tos, viņš katru dienu sīkumaini izplāno visas detaļas. Mežāzis ir kā pats laiks, kurš nekad neapstājas, lai atkārtoti padomātu par pagājušo.

Ūdensvīrs
Vienmēr jautrais Ūdensvīrs mīl izklaidi, jaunu zināšanu gūšanu, viņš ir piedzīvojumu meklētājs. Šī zīme ir kā tropu salu ūdenskritums.

Zivis
Zivis nedomā par to, kas citiem prātā, viņas nebaidās no pašizpausmes. Šai zīmei vispiemērotākais raksturojums būtu dejošana lietū un lēkāšana pa peļķēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru