Pati veiksmīgākā zodiaka zīme; varbūt tā esi tieši tu?

Cilvēki apgalvo, ka, ja tu vēlies būt veiksmīgs, tev smagi jāstrādā, jāiegūst ietekmīgi paziņas, kā arī nepieciešams mazumiņš veiksmes. Ja, nu, šīs lietas būtu mazsvarīgas, bet to visu ietekmētu tik vien kā zodiaka zīme, kurā tu esi dzimis?

Ziņu portāls “Daily Mail” ziņo, ka Ūdensvīriem ir vislielākā iespēja būt veiksmīgiem skolā, kā arī kļūt slaveniem.

Kas gan Ūdensvīru padara tik īpašu?

Pētījuma autors, Konektikutas Universitātē strādājošais Dr. Marks Hamiltons apgalvo, ka to visu nosaka šajā zīmē dzimušo cilvēku pārliecināšanas spēja.

Pētījuma ietvaros Dr. Hamiltons ieguva informāciju par 300 slavenībām , tostarp politiķu, zinātnieku, sportistu, publiskās sfēras darbinieku, mākslinieku un literātu personiskos datus. Viņš atklāja, ka lielākā daļa šo slavenību ir Ūdensvīri.

Ja arī tu esi Ūdensvīrs, varbūt ir pienācis īstais laiks veidot aktiera karjeru!

Parasti Ūdensvīra zīmē dzimušie cilvēki jau skolas laikā cenšas izcelies, kļūstot par klases vecākajiem vai uzņemoties atbildību par dažādiem projektiem.

“Augstāks sniegums garīgu un fizisku uzdevumu izpildē bērnībā liecina par ambīcijas un apņēmības attīstību,” skaidro Dr. Marks Hamiltons. “Apņēmība rīkoties 12 skolā pavadītu gadu garumā noved pie personīgas triumfa sajūtas izjušanas,” viņš papildina.

Laikam ir labi būt Ūdensvīram, vai ne?

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru