Patiesība par katras zodiaka zīmes raksturu

Astroloģija ir zinātne par to, kā kosmiskie spēki ietekmē mūsu dzīvi un sniedz enerģiju.

No otras puses, debess ķermeņu izvietojums var radīt tādu enerģiju, kas uz cilvēkiem iedarbojas pretēji – negatīvi ietekmē produktivitāti un mērķu sasniegšanu. Uzzini, kāda ir tava personība atkarībā no zvaigžņu stāvokļa.

Auns (21. marts līdz 20. aprīlis)

Temperamentīgs, pašpārliecināts un ietiepīgs pēc dabas. Tev piemīt spēks un tendence rīkoties impulsīvi. Tev nav sveši konflikti un grūtības, pūloties sasniegt mērķus par spīti apkārtējo spiedienam. Aizkaitināmība nereti liek iekulties nepatikšanās. Tev ir spēcīga pārliecība un nostāja par saviem uzskatiem un tuvajiem cilvēkiem.

Vērsis (21. aprīlis līdz 21. maijs)

Tevi vairākkārt ir raksturojuši kā ietiepīgu, tomēr aiz cietās čaulas slēpjas sirsnība un emocionālās vajadzības. Tev piemīt apņēmība un laba griba, kas ļauj sasniegt mērķus.

Dvīņi (22. maijs līdz 21. jūnijs)

Dvīņi ir mūžīgie duālisti, kas vienmēr meklē līdzsvaru. Tev piemīt inteliģence un dažādība, kā arī tu mēdz būt ļoti sabiedrisks. Tev ir tendence būt nepastāvīgam un svārstīgam, taču sevis dziedināšanā tu dod priekšroku visaptverošām metodēm.

Vēzis (22. jūnijs līdz 22. jūlijs)

Tev ir raksturīgi emociju uzplūdi, dziļa empātija  un rūpes par citiem, un tev ir grūti atteikties no kaut kā. Nereti tu attopies emociju karuselī, kas neļauj atrast līdzsvaru. Intuīcija palīdz radīt radošas un unikālas idejas.

Lauva (23. jūlijs līdz 21. augusts)

Tev piemīt drosme un spēja pārvarēt grūtības, bet tu pats tās nemeklē. Lai arī citi tevi uzskata par neiecietīgu un tādu, kam patīk komandēt, patiesībā tu vēlies, lai visiem būtu labāk.

Jaunava (22. augusts līdz 23. septembris)

Tev piemīt spēcīgas analītiskās spējas, un tu vienmēr tiecies uz mērķi. Lēmumu pamatā ir praktiskums un retos gadījumos impulsivitāte. Tomēr uzcītība var novest pie nervozitātes un pārliekas paškritikas.

Svari (24. septembris līdz 23. oktobris)

Tu esi romantiķis un ideālists, kura domas nereti atrodas pretrunā ar dzīves realitāti. Dažreiz tu pilnībā neizmanto sev pieejamās zināšanas un veselo saprātu, kā rezultātā vari kļūt lētticīgs un neizlēmīgs.

Skorpions (24. oktobris līdz 22. novembris)

Tu esi kaislīgs, pievilcīgs, un ar ietekmīga sociālā virzītājspēka dotībām. Tev ir grūti tikt vaļā no greizsirdības un privātīpašnieciskuma. Spēcīgā intuīcija ļauj savlaicīgi novērtēt daudzas situācijas, tādējādi pārsteidzot citus.

Strēlnieks (23. novembris līdz 22. decembris)

Tu smagi strādā un ar savu attieksmi un entuziasmu spēj motivēt pārējos. Tev piemīt laba humora izjūta un pozitīvisms, kas dažreiz var novest pie akla optimisma un nemiera.

Mežāzis (23. decembris līdz 20. janvāris)

Parasti tev ir laba humora izjūta, bet dažreiz tu kļūsti nepamatoti pesimistisks. Tu esi praktisks un disciplinēts, bet nereti aizmirsti par sevi parūpēties, it īpaši garīgā līmenī.

Ūdensvīrs (21. janvāris līdz 19. februāris)

Neparedzams, mežonīgs un garā brīvs. Tavs draudzīgums un vieglums saskarsmē ar svešiem cilvēkiem var novest līdz nevajadzīgiem strīdiem un agresijai.

Zivis (20. februāris līdz 20. marts)

Tev raksturīga noslēpumainība un noslēgtība, kā arī jūtīgums un līdzjūtība. Tu esi izvēlīgs attiecībā uz cilvēkiem, ar ko kopā pavadi laiku. Tie, kurus ielaid savā dzīvē, var iepazīt tavu bagāto iztēli un domas.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru