Pats tumšākais horoskops – nepatīkamās zodiaka zīmju īpašības

Svari

Tāpat kā Dvīņiem – arī Svariem piemīt divas sejas. Svari vienmēr zina, kā iegūt no apkārtējiem to, ko viņi kāro. Viņu tumšā puse ir viņu nepastāvība: viņu draudzība un viedoklis ir tikai parasta ziņkāre.

Skorpions

Ļoti noslēgts un ir sarežģīti iedomāties, kas viņam ir prātā patiesībā. Iekšēji šī zodiaka zīme ir ļaunatminīga, tāpēc nevajag ar viņu konfliktēt – viņš neapstāsies tik ilgi, kamēr neiznīcinās savu pretinieku.

Strēlnieks

Uzskata sevi par paraugu citiem un gluži vai pasaules centru, tāpēc nekad neatzīs to, ka tā nav.

Mežāzis

Vienmēr slēpj savas patiesās jūtas un emocijas. Taču vienīgais, no kā jābaidās – pievilt viņu. Lai arī cik burvīgi viņš pret jums izturēties, tad, kad tas notiks, jūs izjutīsiet ledus aukstu attieksmi un šo cilvēku vairs nevarēs “atkausēt”.

Ūdensvīrs

Ļoti koncentrēts pats uz sevi, tomēr tajā pat laikā draudzīgs pret apkārtējiem. Un tomēr, ja jūs viņu pievilsiet vai nodarīsiet pāri, tad pilnībā izjutīsiet to, ko nozīmē “būt ļaunatminīgam”.

Zivis

Savas radošās nestandarta manipulācijas bieži izmanto pret citiem. Bez tam, Zivis ir tendētas uz viltus vilinājumiem un mūždien piedalās neizprotamās avantūrās (un pēc tam paši no tā cieš).

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru