Perfektais partneris katrai zodiaka zīmei – kurš tas ir?

LAUVA

Dvīņi panāks to, ka jūsu attiecības ir interesantas un jautras, bet Svari būs jums visuzticamākie partneri.

JAUNAVA

Vēzis būs jums visideālākais partneris, ja vien iemācīsieties iziet uz kompromisu ar viņu. Skorpioni būs lieliski partneri tad, ja palīdzēsiet viņiem atklāt sevī romantisko pusi.

SVARI

Lauva ir ideāli piemērota jums, jo viņi izjūt tādas pašas jūtas, kā jūs, turklāt abi esat ļoti romantiski. Strēlnieks ir tas, kas Svariem ir nepieciešams visvairāk – viss, ko jūs darīsiet kopā, būs fantastisks.

SKORPIONS

Jums ir ļoti daudz lielisku rakstura iezīmju un prasmju, bet jūs veiksmīgi noslēpjat tās visas. Tieši tādēļ Jaunava ir viens no vislabākajiem partneriem, kādu jebkad varētu atrast. No otras puses, Mežāzis ir ļoti ambiciozs, kas paātrina jūsu sāncesnību, panākot, ka jūsu kopējā dzīve nekad nebūs garlaicīga.

STRĒLNIEKS

Īsāk sakot – ar jums nekad nav garlaicīgi, tādēļ Svari ir tas cilvēks, ar kuru jums noteikti vajadzētu veidot attiecības. Taču Ūdensvīrs ir tas cilvēks, kas sapratīs jūs vienmēr un visur – neatkarīgi no situācijas.

MEŽĀZIS

Skorpions ir jūsu potenciālais partneris, turklāt jūs to zināt, tādēļ veidojat vienkārši ideālu pāri. Zivis būs ideāli romantiskas jums, taču tikai tad, ja esat gatavi nemitīgiem attiecību kāpumiem un kritumiem.

ŪDENSVĪRS

Auns būs ideāls partneris tad, ja jums patīk nemitīgi satikties arī ar citiem cilvēkiem. Strēlnieks ir tas cilvēks, kas sapratīs jūs pat bez vārdiem.

ZIVIS

Jums ļoti labi izdodas paslēpt savas jūtas, taču, kad sastopat Mežāzi, jūs teju izkūstat. Taču jūs pavisam viegli atrodat saikni arī ar Vērsi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru