Persietis vai sfinkss?! Uzzini, kurš kaķis atbilst Tavai zodiaka zīmei!

Auns – Persietis

lejupielāde

Impulsīvais un prasīgais Persietis, kuram nepieciešama īpaša uzturēšana ir tāds pats kā Auna zīmē dzimušie cilvēki. Ja viņi ko vēlas, to arī dabū. Ja jāskrāpējas un jāšņāc, lai to dabūtu, tas procesu padarīs tikai jautrāku. Viņiem patīk būt apbrīnotiem un tik pat bieži viņiem nepieciešams laiks, ko pavadīt vienatnē.

Vērsis – Siāmietis

siamese5

Siāmas kaķis ir dzimis izsekotājs, šie uzstājīgie, neirotiskie un mīļie kaķi ir ideālā skaistuma un agresijas kombinācija. Viņi mīl izaicinājumu un nekad nepadodas ķerot medījumu. Gluži kā Vērsis, Siāmas kaķis izskatās bīstamāks, nekā ir patiesībā. Iepazīsi tos abus un uzzināsi, ka viņi ir uzticami kompanjoni.

Dvīņi – Sfinkss

lejupielāde (1)

Šie kaķi alkst uzmanības. Gluži tāpat kā Dvīņi vēlas būt uzmanības centrā, Sfinksi zina, ka ir majestātiski dzīvnieki, kuri ir pelnījuši vislabāko, kā arī konstantu atzinību. Viņu neparastais izskats liek viņiem izcelties un ieinteresēt, un beigās Tu vienkārši attapsies, ka vairs nevari bez viņa dzīvot.

Vēzis – Turcijas Angoras kaķis

lejupielāde (2)

Sirsnīgie un uz ģimeni orientētie kaķi ir neticami lojāli, šīs īpašības padara viņus līdzīgus Vēža zīmē dzimušajiem. Vislabāk viņi jutīsies mājas, atrodoties blakus mīļajiem. Vēzim un Turcijas Angoras kaķim ir viens nelāgs ieradums, tie ātri zaudē uzmanību, tādēļ regulāri jāiegādājas jaunas spēļmantiņas.

Lauva – Bengālijas kaķis

890_Amazon_Bengals_Pepper

Vispašpārliecinātākais no pieradinātajiem kaķiem ir eksotiskais un skaistais Bengālijas kaķis, viņš ir tik pat bezbailīgs un spēcīgs kā Lauva. Dzīvojamā vidē nekas nepiesaista vairāk par šo izmanīgo Bengālijas kaķi, kura spalva dekorēta ar unikālu lāsumu rakstu.

Jaunava – Britu īsspalvainais kaķis

lejupielāde (3)

Nedaudz slinkie Britu īsspalvainie kaķi ir piesardzīgi iepazīstot jaunus cilvēkus. Arī Jaunavai problēmas sagādā jauniņo pieņemšana kolektīvā. Tiklīdz jaunais cilvēks ir iepaticies gan kaķim, gan Jaunavai, šie abi to lutinās un mīlēs bez nosacījumiem.

Svari – Kaliko (katūna) krāsas kaķi

Calico-caliby-close-up

Lai gan šī nav īpaša šķirne, katūna krāsas kaķiem ir unikāls trīskrāsu kažoks, kas izceļas. Gluži kā Svari, kaliko krāsas kaķiem ir sena dvēsele, tās īpašnieki pauž neierastu viedumu, tādēļ tie ir labi kompanjoni un draugi.

Skorpions – Īgnais kaķis

grumpy-cat-at-a-toy-fair

Patiesībā Īgnais kaķis ir Sniegkurpju siāmietis un ar Skorpionu tas sader kā cimds ar roku. Abiem ir izteiksmīga vienaldzīgas aizkaitināmības seja, tomēr dziļi iekšpusē slēpjas mīloša būtne. Skorpions var iedzelt izsakot savu viedokli, savukārt, Īgnajam kaķim raksturīgais izskats vienmēr liecina par to, ka Tu esi muļķis.

Strēlnieks – Parastais mājas kaķis

Larry+New+Downing+Street+Cat+Arrives+New+Home+hG4xFczqM3Vl

Vienalga vai Tu esi liels, balts, melns, garspalvains vai raibs mājas kaķis, Tu esi piedzīvojumu meklētājs un Tev patīk labi pavadīt laiku. Strēlnieks līdzinās nepacietīgam mājas kaķim, kurš necieš vilcināšanos un savā garā jūtas brīvs. Šie kaķi mīl staigāt tur, kur tiem tīk.

Mežāzis – Meinkūns

mainecoonhed

Šie kaķi ir vismazāk atkarīgi no citiem, tas viņus padara līdzīgus neatkarīgajam un pašpietiekamajam Mežāzim. Viņš labprāt izrāda simpātijas un pieķeršanos, tomēr šis kaķis labāk izskrāpēs kādam acis, nevis mācīsies paklausīt komandām. Gluži tāpat kā Mežāzi, arī Meinkūna prāts padara to par ģēniju.

Ūdensvīrs – Skotu nokareno ausu kaķis

Scottish-Fold-Cat-Wallpaper-Pictures-02

Mierīgs, pacietīgs un mīlošs, Skotu nokareno ausu kaķis ir viens no jaukākajiem kaķiem pasaulē. Gluži kā Ūdensvīrs, šie kaķi ir maigi dabas mīļotāji, kuriem nepieciešama kompānija un miers. Šo kaķi visbiežāk Tu atradīsi sēžam dīķa malā un vērojam zivis.

Zivis – Krievu zilais kaķis

russianblue

Tāpat kā Zivis, Krievu zilais kaķis ir jūtīgs un atkarīgs no saiknes ar citiem, viņš ir viegli ievainojams, it īpaši, ja jūtas atstumts. Šie sapņotāji mīl lūkoties āra pa logu, vērot lēni slīdošos mākoņus vai arī ieritināties klēpī un klausīties solījumos, ka viņš tiks mīlēts mūžīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru