Personības tests: optiskā ilūzija- kas bija pirmais, ko pamanīji?

1

Apskati šo optisko ilūziju! Kas bija pirmais ko pamanīji – meitenes seju sānskatā vai veca vīra seju?

Uzzini, ko tas var atklāt par tavu raksturu un taviem ieradumiem! Vai jums atbilst?

 

Meitenes seja sānskatā

Tu esi optimists, kurā vienmēr kūsā pozitīvā enerģija. Tevi interesē daudzas apkārt esošās lietas un tu vienmēr centies pamēģināt ko jaunu.

Dažkārt tu vari būt impulsīvs un darīt kaut ko mirkļa ietekmē. Centies plānot uz priekšu, tas palīdzēs ietaupīt laiku un enerģiju. Tev patīk palīdzēt citiem cilvēkiem. Tu esi dāsns cilvēks un zini kā dalīties laimē ar citiem. Tu esi stiprs un apņēmīgs indivīds. Par spīti jebkuriem apstākļiem tu stingri stāvi uz savām kājām un droši virzies tālāk. Tā tik turpini! Nepadoties! Tu noteikti saņemsi uzslavas un pelnīto balvu.

Tu esi viens no tiem cilvēkiem, kurš nepatur savas problēmas sevī un atklāti par to runā ar citiem, kopīgiem spēkiem jūs atrodat risinājumu.

Tu audz un mācies. Konstruktīva kritika, padoms, draugu un ģimenes atbalsts tev šajā procesā palīdzēs.

Veca vīra seja

Tu esi mierīgs, godīgs un uzticams indivīds. Daudzi uzskata, ka tu esi drošs un uzticības cienīgs.

Tu esi dzimis līderis. Tu spēj analizēt krasi atšķirīgus skatu punktus, lai sniegtu skaidru lēmumu un spētu uzņemties iniciatīvu, vedot komandu pareizā virzienā.

Uzstādot mērķi tu padziļināti plāno katru soli un lēnām, bet droši dodies mērķa virzienā soli pa solim. Šī pieeja attur tevi no impulsīviem un nepareiziem lēmumiem.

Tu esi skrupulozs un tas padara tevi par ideālistu. Jāatzīst, ka šī īpašība tevi apgrūtina vairāk, nekā tu domā. Centies biežāk atpūsties un ļauj savā dzīvē ienākt jaunām lietām. Sajūti brīvības garšu, tā palīdzēs atslābināties un līdzsvarot gan ķermeni, gan prātu.

Avots: brightside.me

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru