Piecas sociālas situācijas, ko introverti vienkārši nespēj izturēt

  1. Darba intervijas.

Introvertiem ir grūti izlikties, ka viņi ir ārkārtīgi sociāli. Tādēļ darba intervijas viņiem mēdz būt sevišķi grūtas. Introverti patiesībā tikai vēlas tikt pieņemti tādi, kādi viņi ir, bet tā vietā viņiem jāpārliecina darba devēji par to, ka viņi ir ļoti sabiedriski un tāpēc vairāk atbilstoši darbam.

  1. Ģimenes atkalsatikšanās.

Tikšanās ar veciem radiniekiem, ciemošanās pie māsīcām un brālēniem, kuru vārdus nespēj atcerēties… introvertam tas var būt sāpīgi. Kāpēc? Introvertiem patīk sava personīgā telpa un viņi nejūtas ērti tādu cilvēku klātbūtnē, ko tik tikko pazīst. Turklāt šādās ģimenes tikšanās reizēs viņiem jāapskauj visi un jāizliekas, ka šie tikko zināmie cilvēki ir visīstākie tuvinieki.

  1. Lifti.

Lifti ir biedējoši. Ir grūti vienkārši tur stāvēt, iespiestam starp svešiniekiem, un neko neteikt. Ir arī grūti tur stāvēt un kaut ko pateikt. Introvertiem

  1. Ballītes.

Pārāk daudz enerģijas. Pārāk daudz trokšņa. Pārāk daudz… visa. Pārāk daudz cilvēku. Introvertiem neiet pārāk jautri ballītēs, kas pilnas ar cilvēkiem, ko viņi nepazīst. Pat mazākas sociālas tikšanās var likt introvertiem gribēt izlēkt pa logu.

  1. Iepazīstināšana.

“Kā lai es turpinu uzturēt sarunu? Vai mēs viens otram patiksim? Vai es smaidu pietiekami daudz?” Iepazīšanās ar jauniem cilvēkiem ir īstas zobu sāpes introvertiem, it īpaši, ja kāds iepazīstina ar citu cilvēku.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru