Piecas zodiaka zīmes, kuras klausa sirdi, nevis prātu

VĒZIS

Tu raudi teju vai par visu sākot ar mīļiem suņiem un beidzot ar reklāmām, kurās attēloti veci vientuļi ļaudis. Vēzis noteikti ir visjūtīgākā zodiaka zīme no visām. Tu esi empātisks pat tad, ja to nenojaut. Tu esi emocionāls, bet nespēj mainīt to, kas esi. Vienkārši tā sanācis, ka tev lemts biežāk klausīt sirdsbalsij, nevis saprāta balsij.

Lasi arī: Uzzini, kas tu esi- sirds vai prāta gūsteknis, atbilstoši horoskopam!

SVARI

Tu esi neglābjams romantiķis, tomēr pa tad, kad apdedzinies, tu nebaidies mēģināt atkal un atkal. Tu nemāni sevi un katrās attiecībās dodies uz priekšu atvērtām acīm, cerot, ka tās izveidosies tādas, kādas tu vēlies. Tev vienalga, ka tevi aizkustina puķes, konfektes un romantiskas vakariņas, tā vienkārši ir un tas ir brīnišķīgi.

SKORPIONS

Tu emocijas uztver daudz spilgtāk par citiem cilvēkiem. Tev neeksistē tāda lieta kā mērenas emocijas, jo tu esi dziļi emocionāls cilvēks. Ja tu mīli, tad mīli intensīvi, bet, ja kāds tev nodarījis pāri, tad meklē iespēju atriebties un nedomā par neko citu, līdz pāridarītājs saņēmis pēc nopelniem. Tu esi sirds cilvēks, kurš rīkojas emociju iespaidā.

Lasi vēl: 3 Zodiaka zīmes, kurām visbiežāk tiek salauzta sirds

ZIVIS

Tu visai bieži rīkojies nepārdomāti, uz visiem 100% uzticoties cilvēkam. Tieši tādēļ citi tevi atkal un atkal izmanto, bet tev nepieciešams daudz spēka, lai viņus no savas dzīves izliktu ārā. Ja jūti, ka kaut kas vai kāds varētu tevi darīt laimīgu, tad tu nevilcinoties meties šajā piedzīvojumā. Tev liels izaicinājums ir nekaitēt sev, uzticoties citiem cilvēkiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">anna</cite>

    Nu kur jūs raujat tās muļķības par vēzi.Un tā vienmēr -raudulīgs un visiem galviņas glaudošs.MUĻĶĪBAS!!!Esmu vēža zīmē dzimusi sieviete-dievs pasarg kāds mani noglaudīs pret spalvu-miltos samalšu!Apmelosiet,aprunāsiet mani-ja strādājam kopā-sāciet kravāt mantiņas!Viss tiek izdomāts un izštukots līdz sīkumam savam izdevīgumam.

  • <cite class="fn">zivs</cite>

    tads murgs 😀

Pievienot komentāru