Pieci iemesli, kāpēc ir vērts draudzēties ar Skorpionu

1. Uz viņiem var paļauties. Skorpioni vienmēr gatavi palīdzēt. Viņi ir uzticīgi un gaida tādu pat attieksmi no apkārtējiem. Ja tev vajadzīgs draugs, kas palīdzēs ne tikai ar padomu, bet arī glabās visus tavus noslēpumus, meklē Skorpionu. Šis cilvēks vienmēr seko patiesībai, lai cik rūgta tā arī būtu. Par to uz viņu nevajadzētu apvainoties.
Skorpioni neieredz baumas un nekad netenko citiem aiz muguras. Bet galvenais – viņi ir gatavi piesegt draugu praktiski jebkurā situācijā.

2. Ar viņiem ir jautri! Viena no galvenajām Skorpionu īpašībām – viņi vienmēr gatavi celties un iesaistīties. Ja ir iespēja satikties ar draugiem, Skorpions to nelaidīs garām. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir īsti tusētāji! Turklāt viņi ir neticami harizmātiski un nekad neļauj draugiem garlaikoties.

Ja tu sapņo par cilvēku, kas būs sabiedrības dvēsele, droši vērsies pie Skorpiona. Viņš gan smieklīgi pastāstīs anekdoti, gan parādīs meistarklasi uz deju grīdas!

3. Viņš neko nedara pa roku galam! Skorpioni ir īsti perfekcionisti. Viņi ir centīgi un vienmēr tiecas pēc pilnības. Viņi sev izvirza augstus mērķus un pastāvīgi pierāda, ka ir kaut ko vērti šajā dzīvē! Pelnīta uzslava neļaus Skorpionam atslābināties, bet, tieši pretēji, motivēs jauniem panākumiem.
Jā, savā ziņā Skorpioni ir darbaholiķi. Ja palūgsi viņus kaut ko izdarīt, viss tiks paveikts augstākajā līmenī.

4. Viņi ir neuzbāzīgi. Pat tik aktīvai zodiaka zīmei laiku pa laikam nepieciešams pabūt vienatnē. Ja Skorpions tev nezvana, tas nozīmē, ka viņš atpūšas no visa un visiem. Šajā zodiaka zīmē dzimušajiem reizēm patīk pavadīt vakaru ar grāmatu vai seriālu. Tas nepavisam nav slikti. Viņi dod iespēju draugiem atpūsties no viņu sabiedrības. Skorpioni ir ļoti neuzbāzīgi cilvēki.

5. Necenties piemānīt Skorpionu. Skorpionam ir lieliski attīstīta intuīcija un novērošanas spējas. Ja mēģināsi viņu piemānīt, visticamāk, nekas neizdosies. Skorpioni var atriebties, tāpēc viņus labāk neapvainot. Un vēl jo vairāk – kādu no viņu draugiem. Ja tev ir draugs Skorpions, iesakām viņu augstu vērtēt. Ja nav, tad noteikti atrodi tādu! Visbiežāk tie būs cilvēki ar sarežģītu raksturu, bet bez viņiem dzīvē pietrūkst kādas krāsas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru