Piesargies no augiem vampīriem un nieciņiem, kas kaitē mājas enerģētikai

Kaitīgs negatīvais lādiņš piemīt vulkāniskajiem suvenīriem: eksotiskām figūriņām, afrikāņu maskām, zilonīšiem un citām lietiņām, ko tik labprāt iegādājas tūristi. Vulkāniskā magma jebkurā tās veidā veicina nesaskaņas un vēža attīstību, bet afrikāņu maskas draud ar neirozi, sevišķi bērniem. Savukārt Indijas zilonīšu rinda, ja tā būs novietota guļamistabā, noteikti parūpēsies, lai saimnieku mocītu bezmiegs.

Svarīga loma noskaņas veidošanai telpā ir arī gleznām. Katram, protams, ir sava gaume, taču, šķiet, neviens nenovietos savā guļamistabā, piemēram, Pompejas pēdējo dienu vai kādu citu līdzīgu gleznu. Attēlam pie sienas nepavisam nav jābūt kāda slavena mākslinieka oriģināldarbam vai kopijai – tā var būt pavisam necila amatiera uzgleznota ainiņa, taču gan krāsām, gan saturam jārada pozitīva noskaņa.

Pēc šāda principa jāizvēlas arī grāmatas lasīšanai. Jācer, ka vismaz tuvākajos simt gados dators vēl nebūs paguvis aizstāt tiešo saikni ar grāmatu, kuru var paņemt rokās, ērti iekārtoties uz dīvāna un mierīgi palasīt.

Ņemot vērā kaut vai daļiņu no visa minētā, klimats mājā vienmēr būs labvēlīgs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru