Pievilcības horoskops – lūk, kāpēc citi zaudē prātu, iepazīstot tevi!

Horoskopi vienmēr mūs izklaidē. Ir ziņkārīgi pamanīt, ka kaut kas sakrīt, bet kaut kas ir neprātīgs. Bet tāpat mums ir patīkami uzzināt kaut ko jaunu ne tikai par sevi, bet arī par mīļajiem cilvēkiem. Īpaši daudz jautājumu rodas iemīlējušiem pāriem attiecību sākumā, kad viņi dienu un nakti domā par sirds izredzēto un vēlas par viņu uzzināt pēc iespējas vairāk.

Bet, vai jums, piemēram, ir interesanti, kāpēc jūsu vīrietis – “Zivis” var sarīkot ideālu randiņu? Vai arī, kāpēc tieši jums radušās problēmas ar atriebīgo “Skorpionu”? Šis horoskops parādīs jums pievilcīgākās vīriešu un sieviešu īpašības, kas dzimušas dažādās Zodiaka zīmēs.

Auns: kaisle

Jūs visu dzīvi “atiesiet  pēc Auna. Neatkarīgie un impulsīvie Auni, kā likums, prasa, lai dzīve atrastos nepārtrauktā kustībā – un tam ir jāatbilst, ja jūs negribat viņus pazaudēt. Aunam sekss un mīlestība nozīmē vienu un to pašu. Šīs zīmes pārstāvji bieži uzņemas inciatīvu. Bet, kad kaisle ir aizgājusi, Auni virzās uz jaunu mērķi.

Ja jūs esat kopā ar Aunu, tad neaizmirstiet, ka kaisle un impulsivitāte, kas jūs piepilda (kopā ar viņu mīļākajiem dzērieniem) var padarīt jūs par vēlmju vergu, atkal un atkal cenšoties iegūt biļeti uz “sajūtu atrakcijām”.

Bet, ja jūs jau esat izlēmuši to darīt, tad turieties!

Lasi arī: Kāda veida romantiķis ir katras zodiaka zīmes pārstāvis

Vērsis: panākumi

Vai ir kāds vēl seksīgāks par vīriešiem vai sievietēm – profesionāļiem?

Pateicoties savam uzstājīgumam, cilvēki, kuri dzimuši Vērša zīmē, kā likums, kļūst par līderiem jebkurā jomā (un “jebkurā gultā”). Viņi dod priekšroku nelielīties ar saviem panākumiem, bet jūs varat nešaubīties par to esamību.

Ja liktenis ir savedis jūs kopā ar Vērsi, tad jūs varat rēķināties ar greznu uzņemšanu. Cilvēki, kuri dzimuši Vērša zīmē, – ir lieliski saimnieki, un māk palutināt tos, kurus mīl. Viņi dievina ap sevi izvietot skaistas lietas, bet tikai pārliecinieties iepriekš, vai jūs neesat viena no tām. Viņi ir gatavi iztērēt sūri-grūti nopelnīto naudiņu neparastas mīlas vārdā.

Šķiriet nākošo lapu un lasiet atlikušo zīmju raksturojumu!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru