Pozitīvo rakstura iezīmju horoskops – Tikai pašas labākās īpašības

businessman holding big bunch of balloons

Drosme, inteliģence, spēja pieņemt pārmaiņas vai izaicinājumus – kādas īpašības piemīt tavai horoskopa zīmei?

Šoreiz tikai par labo.

AUNS: Auns ir drosmīgs un ātri vien spēj pieņemt pārmaiņas. Aunam patīk izaicinājumi, viņš allaž ir enerģijas pilns un gatavs izbaudīt dzīvi visā tās pilnībā. Auns mīl izbaudīt jaunas emocijas, iepazīt jaunus cilvēkus un redzēt jaunas vietas. Zaudējis, Auns ātri vien ceļas atpakaļ un turpina iesākto. Auns prot aizmirst pagātni, lai baudītu to, ko piedāvā nākotne.

VĒRSIS: Vēris prot novērtēt skaistumu dzīvē – un lai arī kur viņš ietu, viņu pavada pozitīvas emocijas un prieks. Viņš novērtē sevi un nekļūst par pakāpienu citiem. Vērsis prot nodibināt spēcīgas attiecības ar citiem.

DVĪŅI: Dvīnis saprot pasauli un priecājās par iespējām, kuras tā sniedz. Dvīņi prot vadīt citus – skaidrojot un palīdzot apjaust dzīves sarežģītākās un mazāk sarežģītās mīklas. Turklāt, piedzīvojot grūtības, viņš prot tām iet cauri ar smaidu uz lūpām.

VĒZIS: Vēzis rūpējas par saviem tuvākajiem gluži tāpat kā par sevi. Savas atvases – tās Vēzim ir svarīgākas par visu citu. Turklāt viņš ir emocionāls un jutīgs – citu priekus un pārdzīvojumus viņš izjūt kā savus, tādēļ ikviens prot atrast kopīgu valodu ar Vēzi.

LAUVA: Lauva ir iedvesmas avots citiem. Spēks, drosme un harizma – Lauvai viss tas piemīt. Turklāt Lauvas radošumam robežas teju nepastāv.

JAUNAVA: Jaunava vēlas perfektu pasauli sev un citiem. Kaut ko uzsākusi, Jaunava to novedīs līdz galam. Turklāt Jaunava nav skopa – tuvākajiem tā nežēlo itin neko. Jaunavas kārtības sajūta un mērķtiecība iedvesmo arī citus.

SVARI: Svari ciena un respektē citus, īpaši tos, kuri nebaidās izaicināt Svarus emocionāli un garīgi – Svari novērtē drosmīgus un inteliģentus cilvēkus. Tādus, no kuriem iespējams mācīties.

SKORPIONS: Skorpions nepazīst robežas – viņš ir gatavs pārkāpt augstākajām sētām, skatīties acīs bailēm, sāpēm, slimībām un pat nāvei, lai piedzīvoto pēc iespējas vairāk. Turklāt Skorpions jūt dziļi – ja Skorpions uzsāk attiecības, tad ir gatavs tajās atdot visu sevi.

STRĒLNIEKS: Strēlnieks spēj iedvesmot citus ar savu patiesības sajūtu. Strēlnieks vēlas ikvienam palīdzēt atrast jēgu dzīvē, atbalstot un vadot.

MEŽĀZIS: Mežāzim piemīt pārcilvēciska pacietība un spēja pārvarēt šķēršļus, ja tādi reiz parādījušies. Turklāt Mežāzim piemīt misija – mācīt un mācīties. Mežāzis tic inteliģences spēkam.

ŪDENSVĪRS: Ūdensvīrs ir tolerants un viņš spēj cienīt dažādus viedokļus – viņa pasaules skatījums iedvesmo arī citus labākai pasaulei. Ūdensvīra garā ir padarīt vidi ap sevi labāku, neskatoties uz to, vai Ūdensvīram kā indivīdam ir gūstams kaut kas no tā.

ZIVIS: Zivis spēj piekļūt dziļākajam ES, tādēļ Zivis saprot sevis apjaušanas vērtību. Zivis spēj mīlēt bez nosacījumiem – un tas ir bezgala skaisti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru