Precēto pāru horoskops – kā katrs uzvedas laulībā

Lauva

Sieva: Sieva Lauva ir pievilcīga saimniece, laba kulināre. Kaislīga gultā. Tomēr viņai ir paaugstinātas prasības attiecībā uz materiālajiem labumiem. Labi jūtas lielās kompānijās.

Vīrs: Vīrs Lauva ir romantisks, taču prasa, lai tiktu apbrīnots pilnībā un bez ierunām. Mīl pasniegt dāvanas, šajā ziņā neskopojas.

Jaunava

Sieva: Sieva Jaunava visu analizē, emocijas seko pēc tam. Iespējams, ka pārāk pārņemta ar savu veselību un tīrību mājās. Racionāla it visā.

Vīrs: Vīrs Jaunava ir ārkārtīgi pretrunīgs, vēss, bet sentimentāls. Nepanes kritiku. Bieži fanātiski apbrīno savu laulāto draudzeni.

Svari

Sieva: Sieva Svari ir sentimentāla un sievišķīga. Dievina, kad viņu atzinīgi novērtē. Ja nedabū to, ko vēlas, var ieslīgt depresijā. Ārkārtīgi greizsirdīga. Omulībā mājās dažkārt aizēno mīlestību.

Vīrs: Vīrs Svari ir viens no uzticamākajiem dzīvesdraugiem. Jūtas laimīgs, kad jūtas ir abpusējas, taču uzliek ļoti augstu latiņu ideālām attiecībām. Ļoti godkārīgs.

Skorpions

Sieva: Sieva Skorpions ļoti nepatīk vienveidība un vienmuļš dzīves ritējums. Viņa nepiedod krāpšanu, un pareizi dara. Ļoti pieķērusies bērniem un vīram.

Vīrs: Vīrs Skorpions ir ugunīgākais starp visu zodiaka zīmju vīriešiem. Varaskārs. Mīlestība viņam ir viss. Privātīpašniecisks un greizsirdīgs.

Strēlnieks

Sieva: Sievu Strēlnieku mazāk nekā citu zodiaka zīmju pārstāves aizrauj romantika un tās izpausmes. Ar partneri viņa pirmkārt ir labākie draugi. Viesmīlīga saimniece. Ciena brīvību un mājas omulību.

Vīrs: Vīrs Strēlnieks ir labsirdīgs un ļoti sabiedrisks. Ļoti patiess, taču mīlestība ne tuvu nav pirmajā vietā. Lielisks tēvs.

Mežāzis

Sieva: Sieva Mežāzis tiecas pēc ietekmes un praktiskuma. Ļoti uzticīga. Pati kritizē, taču sev adresēto kritiku nepanes.

Vīrs: Vīrs Mežāzis ir ļoti praktisks, taču baidās no vientulības. Piemīt līdera talants. Rīcības, nevis vārda cilvēks. Prot labi gatavot.

Ūdensvīrs

Sieva: Sievai Ūdensvīram ir augstas prasības pret dzīvesdraugu, viņa mīl stabilitāti. Brīnišķīga māte un saimniece. Lielu daļu laika velta, lai garīgi pilnveidotos.

Vīrs: Vīrs Ūdensvīrs ir ideālists pēc dabas. Mīlestībā ļoti pastāvīgs un ārkārtīgi uzticīgs. Viegli iet uz kompromisu.

Zivis

Sieva: Sieva Zivis pilnībā atdodas mīlestībai un vīra atbalstīšanai. Uzticama kā neviens cits. Glaimi ir viņas otrais vārds. Mīl garšīgi paēst un ne mazāk
garšīgi gatavot.

Vīrs: Vīrs Zivis ir ļoti prasīgs attiecībā uz mīlestības fizisko un garīgo pusi. Nekad nekomandē un neaizvaino sievu, attiecas pret viņu kā pret atbalstu. Pastiprināta nosliece uz gultas priekiem.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru