Attiecību horoskops, kurš atklāj to, ko jums nekad nevarēs pateikt jūsu partneris

Pēc savas zodiaka zīmes noskaidro, kas Tev nepatīk savā mīļotajā cilvēkā. 

Vai ir iespējams to mainīt?

Auns

Auni noteikti nevar izturēt tūļāšanos un čammāšanos, ja tā traucē viņu plāniem. Savukārt, ja pats čammājas, jo jāpaspēj 10 lietas izdarīt vienlaicīgi, tad par to neiespringst. Auniem grūti pieņemt, ja partnerim, kādu dzīves sarežģījumu dēļ, ir „nolaidušās rokas”. Līdz ar to, ja partneris izvēlas aiziet stūrī paraudāt, nevis uzrotīt piedurknes un doties pretim savam mērķim, tad Aunam tādu situāciju ir grūti saprast- jo pats viņš tā nerīkojas. Auniem kaitina „vājš” mugurkauls, viņi necieš čīkstēšanu pie sīkumiem. Viņi labprātāk kārtīgi izlamājas, plēšot traukus, nekā kopīgi piekritīs paraudāt par radušos problēmu.

Vērsis

Vēršiem ļoti nepatīk, ja viņa partneris nepiekrīt viņa viedoklim. Tā kā domā Vērsis, tā vienmēr ir pareizi, un tas nav domāts ar ironiju. Vērši ir ļoti racionāli un praktiski, līdz ar to, viņu piedāvātais risinājums vai ieteikums, parasti, ir ļoti labs. Tā kā citi cilvēki mēdz būt spītīgi vai arī, viņiem vienkārši nepatīk atzīt, ka otram ir taisnība, tad spējat iedomāties, cik bieži var rasties tādas situācijas. Vērsi šis fakts ļoti nokaitina, jo viņš zina, kā ir labāk, un nespēj saprast, kāpēc otrs to nevēlas pieņemt. Vēl Vērsim nepatīk, ja viņu „nečubina” pietiekami bieži. Vērši ir ļoti fiziski jūtīgi, viņiem ir svarīgi pieskārieni un glāsti, tāpēc arī pat šādu, it kā sīkumu, trūkums Vērsi padara kašķīgu.

Dvīņi

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjus ļoti kaitina, ja partneris noslēdzas un nerunā. Dvīņiem ļoti svarīga ir komunikācija, un, ja ar viņu nerunā, viņam ir grūti saprast, kas īsti notiek. Viņaprāt, tas vienkārši nav godīgi, jo Dvīņi domas nelasa. Dvīņi necietīs arī to, ka partneris vēlas tikai sēdēt mājās un „pieaugt” pie dīvāna. Viņiem ir nepieciešami jauni iespaidi, emocijas, piedzīvojumi, un, ja mīļotais cilvēks nav gatavs doties šajos piedzīvojumos kopā, tad tas var radīt nopietnu problēmu attiecībās. Tādā gadījumā, Dvīņi piedzīvojumus dodas meklēt vieni paši, kas nereti var novest pie situācijām, par kurām mājās palikušajam partnerim nemaz nedrīkst stāstīt. Dvīņiem ir svarīgi, lai viņiem blakus būtu stipra klints, nevis remdens ķīselis, tāpēc, ja partneris nepilda savus pienākumus vai neattaisno Dvīņiem dotās cerības, viņi var izlemt attiecības pārtraukt.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru