Priekšrocības un trūkumi, satiekoties ar Vēzi

Priekšrocības

Ģimenes cilvēki

Viņi ļoti mīl savu ģimeni, un ir gatavi darīt teju jebko, lai liktu viņiem justies labi. Bērnībā Vēžiem parasti ir cieša saikne ar mammu, kas turpina kļūt ciešāka arī pieaugot. Ja ģimenē rodas kādas naudas problēmas, tad vienmēr cenšas palīdzēt.

Mīloši

Viņus mazāk uztrauc sava labsajūta, un vairāk sava mīļotā. Viņš vienmēr ir gatavs viņu uzklausīt un sniegt kādu padomu. Pat ja reizēm, šis padoms var nelikties ļoti vērtīgs, viņš tāpat spēs atrast pareizos vārdus, lai savu partneri  kādā veidā nomierinātu.

Viņi neslēpj savas jūtas

Ja Vēzis tevi mīl, tad tas nebūs nekāds noslēpums, jo šie cilvēki nemēdz slēpt savu pieķeršanos. Parasti ir izteikti mīloši un gādīgi. Turklāt viņi ir ļoti romantiski un vienmēr prot pārsteigt savu sirdsāķīti.

Trūkumi

Mēdz pārāk bieži paļauties uz citiem

.. un šī iemesla dēļ pārāk bieži cieš. Viņi nereti saceras un beigās aplaužas. Vēžiem uz notiekošo būtu jāraugās pēc iespējas reālistiskāk. Nav slikti atrasties pāris centimetrus virs zemes, taču viņiem reizēm trūkst realitātes sajūtas.

Nespēja pielemt lēmumus, svārstīgi

Šos cilvēkus ietekmē Mēness un tā fāzes, tāpēc viņu viedoklis var krasi mainīties pat dienas laikā. Ļoti ietekmējas no citiem un ir bezgala līdzjūtīgs. Reizēm tik ļoti, ka sāk izjust skumjas pat tad, kad nevajadzētu, vienkārši kādam jūtot līdzi.

Pārāk bieži mēdz aizdomāties un fantazēt

Šī ir ūdens zīme, tāpēc tā ir tik ļoti emocionāla. Šo dažādo emociju iespaidā nereti mēdz aizdomāties arī par negatīvām lietām, sāk skumt teju bez iemesla. Ja viņus kaut kas dzīvē neapmierina, tad noslēdzas sevī. Vislabākais, ko šādā gadījumā darīt, ir vienkārši viņus atstāt vientulībā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru