Priekšnieku un padoto horoskops – kurš esi tu?

Noskaidro, no kurām zodiaka zīmēm sanāktu vislabākie priekšnieki, bet no kurām – lieliski darbinieki?

Ne visiem ir lemts būt līderiem un situācijas noteicošajiem, tāpat ne visiem ir lemts būt strādīgiem un čakliem darbiniekiem, kas klausa darba devēju… Kā ir ar tevi?

Šīs zodiaka zīmes ir dzimuši līderi, viņiem viegli padodas apvienot dažādus cilvēkus un iedvesmot viņus darbam…

AUNS

Varbūt viņa rūpes nav ilgtermiņa, taču patīkami pārsteigumi noteikti ir sagaidāmi. Auna ambīcijas padara viņu par priekšnieku, kam gribas sekot, jo šķiet, ka viņam nav nekā nepaveicama. Uzņēmumā, kur priekšnieks ir Auns, vienmēr būs garantēta darbinieku izaugsme un iespējas kāpt pa karjeras kāpnēm, jo Auns nekad neapstājas pie sasniegtā- tā ir vēlme būt labākajam, mūža garumā.

Lasi arī: Lielais talantu horoskops katrai zodiaka zīmei

VĒRSIS

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir labi priekšnieki, jo viņi ir apdomīgi un, tajā pašā laikā, apzinās komforta un cilvēcīgu darba apstākļu nozīmību. Vērsis ciena sevi un savus darbiniekus, tāpēc nekad neizmantos viņus savtīgiem nolūkiem, uzdodot vairāk darba, kā iespējams padarīt. Vērsis ir mierīgs un stingrs, viņš izstaro pārliecību par sevi un savu uzņēmumu, tāpēc strādājot pie Vērša, darbinieki noteikti varēs justies droši. Darbiniekus negaidīs nepatīkami pārsteigumi vai priekšnieka pēkšņi emociju izvirdumi, jo tas vienkārši nav raksturīgi Vērsim. Viņam patīk omulīga, mājīga atmosfēra arī darbā, tāpēc labākais kafijas automāts un ērtākais ādas dīvāns atpūtas telpā ir garantēts. Tajā paša laikā, neļaujiet, lai Vērša mierīgā un nosvērtā daba jūs maldina. Patiesībā šīs zīmes pārstāvji ir ļoti ambiciozi un iet uz savu mērķi ļoti neatlaidīgi. Viņi nepadodas pie pirmajām grūtībām, kas nozīmē stabilitāti ilgtermiņā arī padotajiem.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru