Priekšrocības un trūkumi, satiekoties ar Lauvu

Priekšrocības

Jautrs 

Šie cilvēki ļoti labi spēj iekustināt pūli un ieviest jautrību jebkurā ballītē. Turklāt, viņiem ir lieliska humora izjūta!

Aktīvs, taču uzmanīgs

Šie cilvēki ir visnotaļ drosmīgi un dinamiski, taču, neskatoties uz to, viņi mazāk kā citi tiek ievainoti un iegūst traumas. Tas ir attiecināms arī uz auto vadīšanu – pēc statistikas Lauvas visretāk iekļūst ceļu satiksmes negadījumos. Speciālisti apgalvo, ka visa būtība slēpjas viņu pārliecībā un aukstasinībā.

Tuvinieki un mīļie ir ļoti dārgi

Šie cilvēki ļoti aizstāv savus tuviniekus un draugus. Viņi nebaidās un metīsies virsū katram, kurš kaut kādā veidā būs aizskāris viņu tuvos cilvēkos, saplosot viņus mazos gabaliņos. Daļēji tas ir tāpēc, ka Lauvas šos cilvēkus uzskata par savu īpašumu, kas, bez šaubām, ir jāaizstāv, taču īsto iemeslu šai rīcībai nezina pat pašas Lauvas. Šādos brīžos šīs zīmes pārstāvjos notiek kaut kas tāds, kas liek tiem kļūt daudz stiprākiem un drosmīgākiem.

Trūkumi

Stūrgalvīgs un egoistisks

Lai arī viņš pats teiks, ka tā ir apņēmība un augsts pašvērtējums, netiec pārliecināts par pretējo, Lauvas par sevi ir augstās domās un viņiem grūti klājas, ja jāsaka “jā” lietām, kuras viņi nevēlas darīt vai arī, ja viņiem liek mainīt ierasto kārtību.

Var būt arī rupjš

Nereti viņa joki ir tik ļauni, ka var aizskart apkārtējos. Viņi paši ir jautri, sociāli aktīvi un vēlas sev līdzas kādu, kas viņiem liktu pastāvīgi pievērst uzmanību un būtu gatavs uz visu ko.

Ļaunatminīgs

Šie cilvēki uz kādu ļaunu prātu var turēt gadiem, atriebjoties pāri darītājam arī pēc ļoti ilga laika, taču gandrīz puse no šīs zīmes pārstāvjiem gluži otrādi – aizmirst pāri darījumus tik ātri, ka viņiem varētu piešķirt pirmo vietu “piedošanas” konkursā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru