Priekšrocības un trūkumi, satiekoties ar Strēlnieku

Priekšrocības:

Optimisms
Tu noteikti nevēlies tērēt laiku satiekoties ar cilvēku, kurš dažādās dzīves situācijās saskata tikai negatīvo. Attiecības, laiku pa laikam, radīsies kādas problēmas, ja tava otrā pusīte vienmēr uz lietām skatīsies no negatīvās puses, kā tad jūs tiksiet tām pāri? Strēlnieks vienmēr ir optimistiski noskaņots un tā ir lieliska īpašība.

Godīgums

Ko gan vēl var vēlēties, ja ne godīgumu? Pat tad, ja tu negribi neko par to dzirdēt, Strēlnieks tev tik un tā pateiks. Tev noteikti nenāksies tikt galā ar informācijas slēpšanu, jo Strēlnieks vienmēr ir gatavs laicīgi visu izrunāt.
Skaidra domāšana

Tu nevēlies satikties ar kādu, kurš domā aprobežoti, nesaskatot visā augtāku jēgu. Spēja saskatīt “visu bildi” ļauj cilvēkam paplašināt savu redzesloku un izprast citus. Šī īpašība ir svarīga jebkurās attiecībās, it īpaši, ja diviem cilvēkiem jānonāk pie kompromisa.

Trūkumi:

Nesavaldība

Ņemot vērā to, ka Strēlnieki ir atklāti un godīgi, viņiem ir grūti paturēt savu viedokli pie sevis. Šie cilvēki runā ātri un ne vienmēr apzinās, kādu iespaidu viņu teiktais var uz kādu atstāt. Strēlnieks var neapzināti sāpināt cilvēkus un šī īpašība nav tā patīkamākā.

Ierobežotības nepanesība

Strēlnieka zīmē dzimušie ir ļoti dīdīgi un nespēj nosēdēt uz vietas, viņiem pastāvīgi jāizklaidējas, tādēļ, ja tu nespēsi noturēt Strēlnieka uzmanību, viņš meklēs to kur citur.

Solījumu neturēšana

Šī ir Strēlnieka lielākā problēma. Veidojot attiecības, tu noteikti vēlies saprast savu otro pusīti no pusvārda. Ja šis cilvēks nespēs piepildīt visus savus solījumus, tu tiksi aizkaitināts un agri vai vēlu attiecības nonāks strupceļā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru