Priekšrocības un trūkumi, satiekoties ar Ūdensvīru

Priekšrocības

Dzimis komunikators

Komunikācija ir nepieciešama ikvienās attiecībās, bez tās nekas neizdosies. Diskutējot par svarīgām tēmām ir jājūtas komfortabli un tieši šādu komfortu savai otrajai pusītei nodrošina Ūdensvīrs.

Lasi arī: Šīs lietas sapratīs tikai Ūdensvīrs

 

Intelektuālis

Tikai uzdodot jautājumu, tu uzzināsi atbildi un iegūsi jaunas zināšanas. Kurš gan nevēlētos satikties ar cilvēku, kurš vēlas uzzināt visu par visu? Ūdensvīrs it tas cilvēks, kurš labprāt pamēģina ko jaunu, interesantu un lietderīgu.

 

Sabiedrības mīļotājs

Ūdensvīram patīk atrasties cilvēku vidū – bet visvairāk, tieši ģimenes un draugu lokā. Tas ir brīnišķīgi, ka vari ļaut vaļu savam mīļotajam cilvēkam un viņam nav nepieciešama „auklēšana” vai pieskatīšana. Tu vari būt pārliecināts/-a, ka Ūdensvīrs ir uzticīgs.

 

Trūkumi

Viszinis

Necenties uzspiest Ūdensvīram savu viedokli, jo viņam ir vienalga. Ja Ūdensvīrs nepiekrīt tam, kas tev sakāms, viņš nemaz tevī neklausīsies. Viņš dara lietas tā, kā viņam patīk un viņa moto ir „vai nu es daru visu tā, kā man patīk, vai nedaru nemaz”. Kompromisi ir svarīga attiecību sastāvdaļa un, ja pie tiem nonākt nav iespējams, tad dzirkstelīte visnotaļ ātri izdzisīs.

Lasi arī: Lūk, kas tev būtu jāzina, satiekoties ar Ūdensvīru

 

Noslēgts sevī

Vai tiešām tu vēlies satikties ar cilvēku, kurš regulāri uzceļ ap sevi sienu? Šāda pieredze ir ļoti kaitinoša un tā kalpo par iemeslu attiecību izjukšanai. Piesargies iemīlēties kādā, kurš nelaiž tevi iekšā savā dzīvē. Emocionāla atturība ne par ko labu neliecina.

 

Nepastāvība

Vienu dienu viņš ir laimīgs būdams ar tevi kopā, bet nākamajā viņš jau ir neapmierināts. Nepastāvība ir viena no kaitinošākajām lietām, ko vien cilvēks var piedzīvot. Tu domā, ka tavs mīļotais cilvēks ir uzticams, bet kādā brīdī tu vairs nevari izsekot viņa domu gājienam.

Lasi arī: 10 neparasti fakti par Ūdensvīra zīmē dzimušajiem

 

Atturīgs un vēss

Kādēļ gan satikties ar kādu, kurš pret tevi izturas vienaldzīgi? Tā izklausās pēc milzīga akmens velšanas kalnā augšā. Lai gan Ūdensvīrs nav atturīgs visu laiku, viņš dažkārt mēdz tāds kļūt un tas ir ārkārtīgi kaitinoši. Konflikta laikā šī īpašība šķiet pazemojoša un līdz sirds dziļumiem sāpīga otram cilvēkam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru