Priekšrocības un trūkumi, satiekoties ar Zivīm

Priekšrocības

 

Pielāgošanās

Spēja pielāgoties jebkurai situācijai ir viena no vērtīgākajām īpašībām, jo ne visi var justies ērti jaunos, nepierastos apstākļos. Zivis spēj tikt galā ar šo uzdevumu un gūst panākumus arī tad, ja ir ārpus savas komforta zonas.

Ziedošanās

Zivis velta sevi visu otram cilvēkam, un vienmēr būs blakus. Viņām ļoti rūp otrs, un viņas vēlas darīt visu, ko spēj, lai attiecības būtu ilgtspējīgas. Ja satiecies ar Zivīm, tad viņu prātā vienmēr būsi pirmajā vietā.

Lasi arī: Uzzini, kāpēc ne visi ir spējīgi saprast Zivis

Romantika

Ja sāc veidot attiecības, tad nekas nevar būt labāks par romantisku personību. Zivis var pārspēt pašas sevi, cenšoties iepriecināt otru cilvēku, lai attiecības būtu veiksmīgas un aizraujošas.

Pašaizliedzība

Noturīgās un ilgtspējīgās attiecībās ir jābūt arī pašaizliedzībai, taču tā ir diezgan reta īpašība, kas nepiemīt visiem.

Tas nozīmē nostādīt citu vajadzības pirmajā vietā, un tieši šāda īpašība piemīt Zivīm. Kurš gan negribētu satikties ar cilvēku, kas upurēs visu, ko tajā brīdī dara, lai vajadzības gadījumā būtu blakus.

Lasi arī: Emocionālās un skaistās sievietes – Zivis; ar ko viņas ir tik īpašas?

 

Trūkumi

 

Neizlēmība

Vai esi mēģinājis kaut ko saplānot vai nonākt līdz gala lēmumam ar kādu, kurš nevar izlemt? Diemžēl Zivis ir vieni no šiem cilvēkiem.

Ja satiecies ar šīs zodiaka zīmes pārstāvi, tad tev būs vajadzīga pacietība vai arī prasme patstāvīgi pieņemt grūtus lēmumus.

Emocionalitāte

Protams, ka attiecībās ļoti nozīmīga loma ir emocijām, taču pastāv ļoti šaura robeža starp to, kāds ir normāls emociju daudzums, un kad jau ir par traku.

Attiecībās radīsies problēmas, un ar tām ir jāspēj tik galā ar vēsu prātu. Ja tev ir sajūta, ka nevari pilnīgi atklāti izrunāties, neaizskarot otra jūtas, tad attiecības var nonākt strupceļā.

Lasi arī: Šīs lietas sapratīs tikai Zivis

Slinkums

Slinkums ir viena no nevēlamākajām iezīmēm, kas cilvēkiem piemīt. Tas nozīmē, ka partnerim vispār trūkst motivācijas kaut ko darīt, ja tas prasa kaut nelielu piepūli.

Tas var būt ļoti kaitinoši, it īpaši, ja otrs neizrāda nekādu vēlmi uzklausīt tevi un saprast to, kā jūties.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru