Priekšrocības un trūkumi, satiekoties ar Aunu

Priekšrocības

Apņēmība

Kurš gan gribētu satikties ar slinku cilvēku? Protams, ka neviens. Ja satiecies ar kādu, kas ir apņēmības pilns un motivēts, viņš tevi varēs iedvesmot visā, ko mēģināsi sasniegt. Auns tevi iedrošinās izmantot visu savu potenciālu un atbalstīs grūtā situācijā.

Pozitīvisms

Nevienam nepatīk ieslīgt negatīvismā, it īpaši personīgajās attiecībās. Kad jūties slikti, tev nevajag kādu, kurš ieslīgs ciešanās līdz ar tevi (pat, ja domā citādi). Tev vajag kādu, kurš var uzlabot garastāvokli un likt tev justies labāk. Auns tieši to arī izdarīs, jo viņš vienmēr uz dzīvi raugās pozitīvi.

Piedzīvojumu gars

Attiecībās vienmēr ir jābūt jautrībai (kā arī uzticībai un savstarpējai cieņai). Tu vēlies būt kopā ar tādu cilvēku, ar kuru var baudīt visu, ko dzīve piedāvā. Tu negribi garlaikoties un, iespējams, tādēļ sākt skatīties pa kreisi. Turies kopā ar Aunu, un attiecības pavisam noteikti būs aizraujošas.

Trūkumi

Sāncensība

Sāncensība var piedot nedaudz asuma attiecībās, bet, ja pāršauj pār strīpu, tad var sākties problēmas. Tev nevajadzētu salīdzināt savu atalgojumu vai panākumus ar to, kādi tie ir Aunam. Tā var izcelties strīds un parādīties arī greizsirdības problēmas. Tā vietā labāk vajadzētu atbalstīt vienam otru un priecāties par otra panākumiem.

Mazs pacietības mērs

Mazs pacietības mērs attiecībās var būt bīstams, jo cilvēks var pateikt kaut ko, ko patiesībā nemaz nedomā. Tā ir sarežģīta situācija, it īpaši, ja skar vistuvākos cilvēkus. Daži cilvēki vienkārši ātri aizsvilstas un tur neko nevar padarīt. Lai gan, ja pie tā strādā un to kontrolē, tad pacietības mērs ne vienmēr rada problēmas.

Impulsivitāte

Impulsīvi cilvēki var būt gan labi, gan slikti, un, ja gadās strīdēties ar kādu, labāk būt piesardzīgam. Auns teiks tieši to, kas viņam ienāk prātā, un ilgi nevilcināsies. Viņš nedomā par to, kādas sekas radīs viņa teiktais, un pēc tam jau ir par vēlu. Tā var rasties aizvainojums, kas attiecībās nepavisam nav vēlams.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru