Priekšrocības un trūkumi, satiekoties ar Vērsi

Trūkumi

 Grūti pieņemt pārmaiņas

Pastāvība Vērsim nozīmē uzticamība un stabilitāti. Pārmaiņas, it īpaši nozīmīgas, tādas kā dzīvošana kopā, Vērsim ir grūti pieņemamas. Viņam nepieciešams daudz laika, lai sarastu ar domu vien, kur nu vēl, lai izlemtu, kā ir labāk. Vēl jo vairāk, Vērša pārsteigšana ar negaidītiem jaunumiem noteikti nav tā labākā doma. Ja informē vērsi par pārmaiņām negaidītā brīdī, kad viņš tām nemaz nav sagatavojies, tad gatavojies katastrofai. Vienu vārdu sakot, ir grūti veidot attiecības un spert nozīmīgus soļus to ietvaros.

Dažkārt stūrgalvība ņem pār viņu virsroku

Vērša zīmē dzimušie vīrieši bieži vien strīda laikā nespēj nonākt pie kompromisa, it īpaši tad, ja viņš zina (vai domā), ka viņam ir taisnība. Lai arī savu pozīciju saglabāšana ir nepieciešama dažās situācijās, attiecībās ar to neko panākt neizdosies. Tā vietā, lai pateiktu, ka jums izdosies rast kompromisu, Vērsis drīzāk argumentēs, kādēļ tev nav taisnība. Paies ilgs laiks, līdz viņš spēs izpausties tādā veidā, kas jūs abus darītu laimīgus un apmierinātus.

Priekšrocības

Viņš ir romantiķis

Ne visi ir tik romantiski kā Vērsis. Vēršiem patīk mīlēt un vēl vairāk viņiem patīk to izrādīt. Vienalga vai tas būtu intīms randiņš kādā jaukā restorānā, tevis palutināšana visas dienas garumā vai arī masāža sveču gaismā, Vērsim patīk romantika un kaisle. Kas ir labākais? Tas, ka tev nekad nenāksies satraukties par to, ka viņa interese noplaks; ja šis vīrietis patiesi tevi vēlas, viņš nekad neatkārtos divus vienādus pārsteigumus.

Attiecībās tiks ienesta stabilitāte

Vēršiem patīk visu kontrolēt, bet tas nebūt nenozīmē, ka viņš savu kāri pēc varas izmantos negatīvi. Stabilitāte attiecībās ir ļoti svarīga un Vērsis to saprot. Ja tavas iepriekšējās attiecības ir bijušas haotiskas, vari būt pārliecināta, ka šajā gadījumā būs pilnīgi citādi. Viņš liks tev liks sajust stabilitāti un to, ka par visu jau ir padomāts, tas ir tieši tas, kas jums abiem vajadzīgs.

Lojalitāte ir viņa otrais vārds

Neviens nav uzticamāks par Vērsi. Kad Vērsis iemīlas, nav nekā, ko viņš nebūtu gatavs paveikt mīļotās labā. Spēcīgas attiecības (arī ar draugiem un ģimeni) Vērsim ir ļoti svarīgas, tas nozīmē, ka viņš vienmēr būs tev līdzās, kad tas nepieciešams. Tāpat, nebūs jāsatraucas par to, ka viņš no tevis varētu ko slēpt; Vērši ir godīgi un atklāti.

Sekss ar Vērsi ir aizraujošs

Vērsim patīk pieskārieni un jutekliskums, tieši tādēļ viņš gultā ir vairāk nekā vienkārši labs. Tu noteikti vēlēsies, lai viņš visu kontrolē intīmajos brīžos; guļamistabā viņam patīk uzņemties dominējošo lomu. Vērsim patīk izturēties pret savu partneri pienācīgi, tādēļ sagatavojies tam, ka tiksi lutināta kā princese.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru