Rakstura īpašību horoskops- noskaidro kāds tu esi pēc horoskopa (2. daļa)

1. daļu izlasi ŠEIT!

Auns

Kaut arī impulsīvs un agresīvs, viņš ir gatavs atdot vai visu, lai tikai viņa otrajai pusītei būtu labi. Taču, ja pievilsi viņu, tu pēcāk to smagi nožēlosi!

Vērsis

Vairākas lietas dara ar vērienu. Tas nav tāpēc, lai citiem liktu pabrīnīties, bet gan lai pārbaudītu savas iespēju robežas. Tas pats attiecas uz mīlas jomu. Ja viņš iemīlas, tad pamatīgi un no visas sirds.

Dvīņi

Gudri un interesanti cilvēki, viņu ideālajam partnerim jābūt gluži tādam kā viņam un spējīgam iedvesmot darīt vairāk un labāk. Viņi ir visspilgtākais labā un sliktā savijums, grūti šos cilvēkus saprast uzreiz, nav kā atvērtas grāmatas.

Vēzis

Ļoti labas attiecības ar māti, parasti no viņiem iznāk lieliski vecāki! Tiem ļoti svarīga ir ģimene, kā arī tie ļoti mīl bērnus! Jāatzīst, ka arī labi gatavo!

Lauva

Mīlestībā ir īsts mednieks. Parasti arī tiek pie kārotā laupījuma. Kā arī viņš parasti dod priekšroku citu cilvēku sabiedrībai, nevis vienatnei, komunikabls, ātri spēj citiem iepatikties.

Jaunava 

Viņš ir tas cilvēks, kurš visu vienmēr pārbaudīs un pamanīs katru detaļu. Izvēlīgs, precīzs un kārtīgs, taču, kad lietas nenotiek tā, kā pienāktos, satraukuma līmenis no viņa puses ir jūtami augsts.

Svari

Necieš konfliktus un nesaskaņas, tāpēc no tām savā ikdienā cenšas izvairīties. Tai pat laikā, viņi ir ļoti slinki, parasti mēdz visu atlikt uz pašu pēdējo brīdi.

Skorpions

Zina daudzus citu noslēpumus, bet viņa noslēpumus nezina neviens, neskaitot viņu pašu. Turklāt, viņš ir ļoti vienaldzīgs pret sīkumiem, kas mēdz uztraukt citus, bet tai pat laikā ir arī tādi sīkumi, kurus viņš var uztvert pārāk nopietni.

Strēlnieks

Ar viņu ir viegli sarunāties, bet saprast viņu ir stipri sarežģītāk. Strēlnieks ir draudzīgs, daudzi to pārprot un viņa jauko dabu uztver kā flirtu.

Mežāzis

Zina, kā citus motivēt un likt strādāt cītīgāk, taču reizēm viņiem pašiem trūkst gribasspēka. Viņš runā, uzvedas, nereti arī izskatās vecāks, nekā patiesībā ir.

Ūdensvīrs

Viņam ir gudra galva, parasti nestandarta situācijās spēj rast visoptimālākos risinājumus, bet viņš nevar ciest, kad cilvēki viņam norāda, ko darīt un ko ne.

Zivis

Līdz ko viņi kādu ir ielaiduši savā dzīvē,viņiem ir grūti viņus “palaist vaļā”. Zivīm uzticība ir ļoti būtiska. Ja pievilsi, to atpakaļ vairs neiemantosi.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru