Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc horoskopa! (10. daļa)

1.jpg

Auns Viņš alkst pēc patiesas mīlestības, nevis no viltojumiem, kuri atrodami ik uz stūra. Gatavs gaidīt daudz un ilgi. Pat ja saka, ka paveiks to, ko jūs viņam esat teikuši, beigu beigās visu izdarīs pa savam.

2.jpg

Vērsis  Viņš nav tik izteikti spontāns kā Auns, jo, ko iesāk, to arī pabeidz. Viņš necieš, kad arī citi kaut ko atstāj pusratā. Kaut arī ārēji var šķist miermīlīgs un jauks, viņa pacietības mēru labāk netestēt!

3.jpg

Dvīņi Problēmsituācijās ātri spēj rast optimālu risinājumu un sveikā tikt cauri no problēmām, kuras pats sev pievārījis. Patīk runāt, atsevišķi Dvīņi var pateikt arī pārāk daudz, bet kopumā viņi tomēr spēj glabāt noslēpumus, jo īpaši savus.

4.jpg

Vēzis Mēdz izlikties, ka nekas viņu nevar sāpināt, taču tā ir tikai maska. Patiesībā diez gan daudzas lietas viņu var aizskart un sāpināt, tikai viņš to cenšas neizrādīt līdz brīdim, kad emocijas vairs nav iespējams slēpt.

5.jpg

Lauva Viņi ir tie cilvēki, kas mēdz vairāk censties priekš citiem nekā priekš sevis, bet tikai tad, ja tas tiek novērtēts. Izpalīdzīgs un draudzīgs, ar viņu viegli sadzīvot, ja netiek aizskarts lauvas pašlepnums un apšaubītas viņa vērtības.

6.jpg

Jaunava Viņam ir grūti pielāgojas pārmaiņām un jauniem paziņām, katrā ziņā, ienākot nepazīstamā kompānijā, Jaunava nebūs tas cilvēks, kas metīsies pie visiem ar izstieptu roku iepazīšanās nolūkā.

7.jpg

Svari Šie cilvēki nav gluži radīti fiziskam darbam, un to labi apzinās. Nav teikts, ka viņiem tas nepadotos, Svari drīzāk dod priekšroku darbam, kur ir jādomā, jāfunktierē, jāanalizē vai jāraksta.

8.jpg

Skorpions Apveltīts ar filozofisku domāšanu, cenšoties katram notikumam rast loģisku izskaidrojumu. Varbūt tāpēc viņš mēdz būt tik piekasīgs, uzdodot dažādus jautājumus, kas citus padara teju trakus.

9.jpg

Strēlnieks Viņš ir optimists un jautras dabas, taču šķietami nenopietnā attieksme ir tikai ārējs tēls. Patiesībā viņš vienmēr cenšas kaut ko sasniegt un klusībā būt viens no labākajiem.

10.jpg

Mežāzis Nemēdz izplūst garos runas plūdos, līdz ar to, apkārtējiem diez gan patīkams- čakls, askētisks, nevārās kā putras katls un prot priecāties par dzīvi, kad sasniedz iecerēto. Ļoti patīk novest lietas līdz galam.

11.jpg

Ūdensvīrs Viņi ir tik feini, jo ar viņiem var runāt par jebkuru tēmu, Ūdensvīriem tas pat liksies interesanti. Jā, arī par delikātām tēmām! Brīvo attiecību modeļi drīzāk būs pieņemami tieši Ūdensvīram, nekā kādai citai zodiaka zīmei.

12.jpg

Zivis Būdams jauks un patīkams, viņš bieži viņš bieži vien neaizdomāsies, ka ar savu izturēšanos ir radījis nepamatotas cerības pretējā dzimuma pārstāvim. Zivīm nereti tā ir tikai spēle, kuru viņš pats nemaz nezina, ka spēlē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru