Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc horoskopa! (11. daļa)

1.jpg

AUNS Viņš rīkojas strauji, bez liekas domāšanas vai filozofēšanas. Viņa moto – vispirms darīt, tad domāt. Nereti no tā nākas ciest, taču pateicoties šai īpašībai, Auns izmanto visas iespējas, kuras viņam tiek sniegtas, tāpēc mēdz izcelties ar panākumiem.

2.jpg

VĒRSIS Īsts stabila pamata mīlētājs, viņam patīk viss praktiskais. Ja ir nauda – tad vispār lieliski. Necieš svārstīgu cilvēkus, kuri paši nezina, ko grib. Kaut gan nevar īsti teikt, ka pašam Vērsim vienmēr būtu skaidras visas viņa nākotnes vīzijas.

3.jpg

DVĪŅI Šis cilvēks īpaši nepretojas pārmaiņām, patiesībā, viņam tās pat ir nepieciešamas, ņemot vērā faktu, ka viņu visai ātri var nogarlaikot viena veida aktivitātes. Svarīgi tikt sabiedrībā un aprunāties. Ne vienmēr spēj saprasties ar tiem, kas domā citādāk.

4.jpg

VĒZIS Šīs zīmes pārstāvji mēdz apvainoties tā, ka jūs pat to nepamanīsiet. Cietīs klusībā un nevienam neko neteiks, līdz brīdim, kas visa būs par daudz. Ar viņiem jābūt uzmanīgiem, jo viņu garastāvoklis ir neparedzams. Atsevišķos gadījumos, tuvoties viņam ir bīstami! Pēc dabas īsts mākslinieks, kuru izprast ir ļoti grūti.

5.jpg

LAUVA Nav nekā tāda, ar ko Lauvas zīmē dzimušie nespētu tikt galā. Vienmēr zina, ko vēlas un kā pie tā tikt.  Šie cilvēki panāk savu mierīgi un metodiski, nevis ar varu, agresiju un spēku, jo viņi nav karotāji- viņi ir valdnieki.

6.jpg

JAUNAVA Bieži neredz lietu kopainu un zūd darbības galvenās jēgas izjūta, jo lielākā uzmanība tiek veltīta tieši detaļām, nevis to kopumam. Jaunavām ir izteikta pienākuma un atbildības sajūta, vairāk nekā citām zīmēm.

7.jpg

SVARI Svari ir pieklājīgi un laipni, taču tā nav zīme, kas ātri pieķeras un ir kaislīga emocijās. Visam vairāk pieiet ar prātu nekā ar sirdi. Pēc dabas ir izvēlīgi, nepieciešams ilgs laiks lēmumu pieņemšanai.

8.jpg

SKORPIONS Kad aizvērsies vienas durvis un citas neatvērsies, tad Skorpions iekāps pa logu. Viņš vienmēr cenšas izmantot visas iespējas, bet, ja nesanāk, tad par to sevi ilgi šausta.

9.jpg

STRĒLNIEKS Kad izdomājuši, ko vēlas, tad bezbailīgi dodas šī mērķa virzienā, lai vai kas. Patiesībā, viņos biežāk būtu jāieklausās, jo nereti tieši šīs zīmes pārstāvji pasaka to, ko domā vairums to cilvēku, kuri neuzdrīkstas to pateikt.

10.jpg

MEŽĀZIS Viņš pat mīl būt sev noteicējs un necieš, kad kāds grib kontrolēt vai ietekmēt viņa dzīvi. Viņš neļausies apkārtējo manipulācijām un ir visai grūti viņu apmānīt, jo viņš diezgan labi spēj atkost kāda cilvēka melus.

11.jpg

ŪDENSVĪRS Ūdensvīrs ir no tiem, kas māk sarunu pagriezt sev izdevīgā gultnē, sarunu biedram to pat nepamanot. Itkā tikko runājām par laikapstākļiem, bet, te, pēkšņi, viņš prasa, vai negribi fotografēties pa pliko.

12.jpg

ZIVIS Apkārtējiem šie cilvēki var šķist arī bezkaunīgi, jo viņi prot panākt kāroto vairāk ar savu runāšanu nekā darīšanu. Viņi labi iederas bohēmā un labprāt to bauda.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru