Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc horoskopa! (13. daļa)

1.jpg

AUNS Nekoncentrējas uz materiālajām vērtībām, bet gan un cilvēku iekšējo skaistumu. Necieš situācijas, kad uz kāda paļaujas, bet beigās tiek pievilts. Tādas lietas tik ātri vien neaizmirst.

2.jpg

VĒRSIS Ja ļoti iemīlējies, tad spēj mainīties, bet pārsvarā viņa raksturs un uzskati ir teju nelaužami, padarot viņu par būtībā nemainīgu.

3.jpg

DVĪŅI Patiesībā ir ļoti gudri, bet visu savu gudrību uzreiz neparāda. Kaut arī mīl nedaudz “pagudrēties”, taču tas nenotiek pārāk bieži. Nepatīk pasivitāte un garlaicība.

4.jpg

VĒZIS Lielākais šķērslis, kas traucē virzīties uz priekšu, ir Vēža pagātne – visas emocijas, kas izdzīvotas tik spilgti, ka nevar aizmirst. Viņš bieži vien atgriežas domās par pagātni.

5.jpg

LAUVA Šis cilvēks ir lepns par sevi, bet tas nemaz nav slikti – sevi mīlēt arī ir svarīgi. Nav tā, ka savu lepnumu un augstprātību nespētu noslēpt, kaut arī reizēm pavīd šo īpašību izpausmes.

6.jpg

JAUNAVA Ja jūtas noguris vai sāpināts, tad to parasti nevar pateikt, jo lieliski maskē savas emocijas. Ne vienmēr sanāk būt pietiekami iecietīgiem pret tiem, kas viņa argumentiem nepiekrīt.

7.jpg

SVARI Atšķirībā no Jaunavas, savas emocijas un patieso nostāju nespēj noslēpt, jo uzskata, ka tas ir lieki. Negatīvās emocijas ir jāizlādē, nevis jātur sevī.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 12. daļa

8.jpg

SKORPIONS Viņi bieži vien melo paši sev, domājot, ka tādā veidā kaut kā sevi aizstāv un pasargā, kaut gan dziļi sirdī saprot, ka tas tā nedarbojas.

9.jpg

STRĒLNIEKS Ja ar kādu jūtas nelaimīgs, tad bez sirdsapziņas pārmetumiem ir spējīgs otru pamest, jo uzskata, ka būšana kopā ar sev nemīlamu cilvēku ir veltīga laika izšķiešana.

10.jpg

MEŽĀZIS Melot šīs zīmes pārstāvjiem ir bezjēdzīgi, jo visai labi spēj atkost melus. Teju saož tos pa gabalu. Bet nemēdz būt tas, kas piekasās un pieprasa paskaidrojumus sīki un smalki.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 11. daļa

11.jpg

ŪDENSVĪRS Viņam ir ideāla atmiņa un viņš uzsūc informāciju kā švamme – dažiem pat tas sāk krist uz nerviem, ja viņš atceras tik ļoti daudz. Viņam praktiski neinteresē, ko citi par viņu domā.

12.jpg

ZIVIS Viņi vienmēr aizsargā un pastāv par saviem draugiem – tā ir liela vērtība, tomēr dažreiz mēdz aizmirst, kuri ir viņa patiesie draugi.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 10. daļa

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru